Бившата зам.кмет на Младост Биляна Петрова е в тежко състояние

...
Бившата зам.кмет на Младост Биляна Петрова е в тежко състояние
Коментари Харесай

Близки на Биляна Петрова: Тя е в тежко състояние, предишната й килия беше като хотел

Бившата зам.кмет на " Младост " Биляна Петрова е в тежко положение и се намира в още по-мизерни условия, в сравнение с от тези в предходната килия, която бе впечатлила с нищетата си даже Мая Манолова. Това бе обявено на страницата й в обществените мрежи. 
Ето какво написа още там:
" Вчера Биляна е била конвоирана до ареста в София. Положението ѝ е доста тежко - физически и душевен. След осъществената " запечатка " в Сливенския затвор - непоколебим режим в изолираност от другите затворнички, през вчерашния ден в столичния арест е била настанена в килия-кочина. Ето какво показа брачният партньор на Биляна Ясен Петров към 19 часа през вчерашния ден:
" Току що се връщам от ареста. Бяхме там незабавно с адв. Ганчева. Били се обади разплакана към 16 ч. и сподели, че другите са ги оставили в ареста на Г.М. Димитров, а нея са я хвърлили в мръсна килия, с черни и мокри стени, воняща мръсна тоалетна и цялостна бедност, пред която предходната им килия от фотосите на Мая Манолова била като хотел.
Успяхме за 1 час да и занесем чаршаф, одеяло и остарели вестници, които да постеле върху мръсотията, с цел да си постави нещата. Не съумях да я видя, единствено я чух и предадох нещата, а адв. я видя. Тъй като Били е в София с изключение на за делото и за медицински прегледи, във вторник ще пуснем молба да я реалокират в болничното заведение към пандиза. Били беше доста зле по телефона, а и адв. Ганчева го удостовери, откакто я видя. "
Петрова и Иванчева получиха надлежно 15 и 20 години на първа инстанция.
Иванчева предвижда и че най-вероятно ще бъдат наказани и на втора инстанция.
Малко преди великденските празници пък Иванчева бе записана като претендент за евродепутат, а за Биляна Петрова стана ясно, че ще се кандидатира за кмет на София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР