Бившата водеща Наталия Симеонова се втали. След дългогодишна битка с

...
Бившата водеща Наталия Симеонова се втали. След дългогодишна битка с
Коментари Харесай

Наталия Симеонова се втали и хвърли широките дрехи, вижте пр...

Бившата водеща Наталия Симеонова се втали. След дългогодишна борба с килограмите, тя съумя да смъкна 15 от тях и то в страната на нездравословните храни.

Наталия е в Америка от няколко месеца. Там тя е по-близо до щерка си Виктория, която учи в страната на неограничените благоприятни условия. Освен това по-често вижда и обичания си Денис Ризов, с който резервираха положителни връзки след развода. Двамата не са делили къщата си за милиони в Съединени американски щати, която постоянно населяват, до момента в който са там.

Откакто се е преселила зад Океана, Наталия сама не може да повярва на достиженията си. В Америка хората нормално отиват слаби и се връщат дебели. До този миг обаче тя е свалила 15 кг. Успехът ѝ се дължи на две неща.

Първият детайл от тайната е диетата на Наталия Симеонова. Вторият е, че в Америка води доста по-спокоен живот, покрай обичаните си хора. Диетата на Наталия към този момент дава своите резултати и тя захвърли необятните черни плебеи, с които се носеше до неотдавна, написа Галерия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР