Бившата водеща на сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова, която

...
Бившата водеща на сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова, която
Коментари Харесай

Биляна Гавазова се запознава с мъжа си на погребение

Бившата водеща на утринния блок на bTV Биляна Гавазова, която заряза изненадващо преди две години синия екран, с цел да се занимава с частен бизнес, го е закъсала. От няколко месеца нейната компания за пиар и маркетинг е завършила активността си. Очарователната брюнетка обаче не демонстрира, че е нещастна - Инстаграм профилът й е цялостен с положителна сила, раздава усмивки от фотоси и видеа, посещава разнообразни дестинации и се радва на добър житейски статус.

Тези, които я познават обаче, се чудят на необятните й усмивки и се питат - къде отиде мъчителната амбициозност на госпожа " Чети етикета “, както се споделяше нейната графа по bTV. Тя демонстрираше безспорна самостоятелност и самочувствие, което от време на време нервира тези, които не я познават. Съдружничката на Биляна - Тереза Захариева, още преди месеци е напуснала компанията, която двете сътвориха. Те употребиха услугите на състоятелни предприемачи които със  сигурност са давали великодушна милостиня за началото на бизнес начинанието. Освен това организацията им обслужваше и една от най-големите и най-мощни търговски вериги, за което Гавазова сама се похвали в обществените мрежи. С нея тя организира огромна полемика за качеството на храната.

Сега Биби (както я наричат) обича да дава препоръки във видеата, които пуска на страницата си, демонстрира нова визия - доста по-женствена и пъстра, ту с развети къдрици, ту с изправена коса, което радва почитателите й.

Изглежда Биляна е постигнала някаква лична нирвана или просто е намерила метод да скрие терзанията си от недобрия завършек на бизнес случката й, на която тя се реши напролет на 2022 година, когато изненадващо по лично предпочитание напусна първата частна телевизия. В момента журналистката се води единствен притежател на сдружението само че на процедура то не развива безусловно никаква активност. Вижда се, че и уеб сайтът, през който евентуални клиенти биха могли да се свържат с някогашната тв водеща и да се възползват от услугите й, не действа.

Нейни приятели от малкия екран подсказват, че някогашната им колежка май търси способи да се върне още веднъж на екран. Все отново тогава тя получаваше много свежи пари - към 6 хиляди лв.. С  фирмата си обаче тя за цяла година има даже по-малко оборот от месечната си заплата от bTV.

Сега тя се е отдала на сина си Александър, който през май ще навърши 9 години. Мъжът й Тодор, с който се познават от много години преди да станат семейство, е този, които носи парите у дома и устоя фамилията. Той има шоурум за обзавеждане на бани и кухни на бул. " Черни връх “ в София. Посетили го настояват, че той е ориентиран към по-заможни клиенти и към този момент бизнесът му вървял доста добре. Преди да се захване с тази активност, той се е занимавал с компютри и продажба на виновност.

Всъщност мъжът на Гавазова има брат еднояйчен близнак - Хрисим, което от време на време провокира усмивки измежду тези, които не ги познават и ги видят дружно. Иначе Тодор и Биляна се срещат на погребението на собствен общ другар. Семейството им живее в затворен комплекс в " Манастирски ливади “. Наблизо до жилището им беше и апартаментът на костинбродския славей Азис. Биби постоянно е споделяла, че желае второ дете, само че към този момент не е ясно дали 43-годишната журналистка ще се реши на сходна стъпка, написа " Галерия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР