Бившата тв водеща Албена Вулева смени не само религията си,

...
Бившата тв водеща Албена Вулева смени не само религията си,
Коментари Харесай

Албена Вулева се казва Бейза, след като Аллах я повикал! Прибира по 400 лева за магия

Бившата тв водеща Албена Вулева смени освен религията си, само че и името си, научи HotArena. Устатата дама към този момент се споделя Бейза, което в превод значи „ веща в занаята ”. „ Това е новото ми име. Така ще се споделя и формалната ми фейсбук страници ”, съобщи риалити звездата.

Че Албена е приела ислямската вяра, издаде майка й Людмила Захажаева в шоуто „ Биг Брадър: Мост Уонтед ”. Един ден, до момента в който била на екскурзия в Турция като елементарен екскурзиант, Вулева усетила мощно привличане към локална джамия и като че ли невидима мощ я притеглила да влезе вътре. В постройката за мюсюлманска молитва тя се почувствала омиротворена. Твърди, че джамиите й носят покой и ентусиазъм, по тази причина ги е трансформирала в тематика на някои от творенията си.

„ Хората се трансформират, обикновено е и аз да се трансформирам. Аллах ме повика, чух гласа му! Случи се, до момента в който бях в Истанбул на отмора. Въобще не съм очаквала, че тази сила ще ме порази по този начин мощно. Минавах около една джамия и чух апела за молитва. Тогава като че ли някаква магична мощ ме притегли да вляза вътре. Бях като омагьосана, запленена. Това беше моментът, в който взех решение, че не желая повече да бъде християнка ”, раказвала е Албена. Тя отхвърля слуховете, че изборът й е повлиян от загадъчен ухажор с арабски генезис. „ Не бих направила компромис със себе си поради мъж! Да приема исляма беше мое персонално решение ”, безапелационна е авторката на паметното предаване „ Сигнално жълто ”.

Освен с острия си език, Вулева съумява да шокира и с облеклото си. Тя смени целия си гаредероб и към този момент се облича единствено с типични за религията облекла, поставя забрадки и крие косите си. Албена учи интензивно Корана и пропагандира феновете си също да се срещнат с него, в случай че имат предпочитание. Риалити звездата към този момент не поглежда свинско месо и не чества Коледа, а цялата блъсканица около празниците въобще не й липсва. Приятелският кръг на устатата дама е мощно ограничен, а хората, на които се доверява, се броят на пръстите на едната ръка.
Покрай новата си вяра Албена се увлякла и по магиите. Тя провела образование при прочут ходжа, който я въвел в дебрите на невидимите сили. Макар че прави най-вече бяла магия за обич и благополучие, от време на време Вулева опира и до тъмните практики. Тях обаче употребява единствено в краен случай по молба на доста близки хора. За един сеанс някогашната водеща прибира сред 350 и 400 лв. - цената си вдигнала след тазгодишното присъединяване в шоуто „ Биг Брадър ”. За правене на талисман взима сред 50 и 100 лв. според модела и задачите, които поръчителят желае да реализира.

Откакто не е на ефирен екран, Албена се занимава с направа на специфични бижута, а персоналната си дизайнерска линия е нарекла „ Хаял ”. Освен че майстори старателно, щерката на Людмила Захажаева рисува и картини. Неотдавна тя приключила първата си творба с маслени бои, която озаглави „ Джамията ”.  Вулева твърди, че се е посветила на занаята и персоналният й живот сега е на назад във времето. Звездата имаше 10-годишна връзка с фитнес треньора Недик Недев, само че тя остана в предишното. „ Никой мъж не е оставил бездънен отпечатък в живота ми. С Недик от дълго време сме разграничени и не поддържаме контакт ”, показа наскоро Албена в изявление за „ Уикенд ”.

Отлично осведомени източници издават, че майката й Людмила Захажаева стои в основата на раздялата с Недик. Ексцентричната рускиня от много време недолюбвала треньора и била доста щастлива от обстоятелството, че той се е  махнал от живота на дъщеря й. Захажаева от дълго време обяснавала на Албена, че би трябвало да разкара Недев и да си откри различен. „ Ти заслужаваш нещо по-добро! Красива и умна жена като теб може да има всеки, а ти си се хванала с този гол охлюв! ”, нареждала Людмила. До нея достигнала мълвата, че инструкторът има слаби ангели и постоянно кръшка на щерка й. Точно поради това в никакъв случай не го одобрила за шурей и най-после постигнала своето – прогонила го вечно със злостни мнения и целенасочени словесни нападки.

Според осведомени Албена към момента няма нов мъж, въпреки че слуховете я свързват с богат турчин. Бившата тв водеща постоянно пътува до Истанбул и с това породи разнообразни злословия по собствен адрес, но истината е, че любовният й живот е в застой. Тя споделя, че към момента чака оня специфичен човек, който ще разтупти сърцето й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР