Бившата телевизионна водеща и настояща писателка Венета Райкова закъса със

...
Бившата телевизионна водеща и настояща писателка Венета Райкова закъса със
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий прецака Венета Райкова! Вижте какво я...

Бившата телевизионна водеща и сегашна писателка Венета Райкова закъса със здравето. Тя е видяна в Ортопедичната болница в Горна баня с болки в крайници. Здравословните проблеми за Венета стартират на самия 15 септември. Вместо да изпрати сина си Патрик на учебно заведение, тя отива болничното заведение, където е прегледана по най-бързия метод.

Самата Венета удостовери, че има проблем с коляното и би трябвало да носи специфична ортеза (нещо като наколенка - б.а.), само че се надява на бързо възобновяване.

Малко по-късно телевизионерката разкри още детайлности и пред своите другари в обществените мрежи.

" Оказа се, че кракът ми е доста слаб и няма толкоз дребна ортеза. Направихме специфична поръчка, чакаме доставка и по тази причина в този момент би трябвало да лежа вкъщи ", разкри Райкова. За случилото се тя " упрекна " ретроградния Меркурий, който вещае проблеми до 2 октомври.

След дълго мъртвило по отношение на персоналния й живот в последните седмици Райкова изненадва феновете си с забавни откровения.

Първо разкри, че е нещастно влюбена в мъж зодия Водолей, по-късно сподели ръката на загадъчен мъж, с който вечеря в дома си.

Междувременно не пропусна и новината, че някогашният й брачен партньор Тихомир към този момент има нова жена до себе си. " Няма причина, заради която аз да разясня персоналния живот на човек, с който съм разведена от съвсем 5 години, и всеки е поел по своя път ", сбита е Райкова.

Откакто е публично разведена, Венета по този начин и не се е показвала публично с различен. Първоначално твърдеше, че се усеща добре сама и няма потребност от нов. След това последователно стартира да загатва за бурния си полов живот, само че без да търси сериозна връзка. През лятото се похвали и с значителен брой фотоси от първокласни дестинации. В предходни свои пътувания тя не пропускаше да посочи финансовата си самостоятелност, само че в последно време заобикаля тематиката. Някои от феновете й въпреки всичко имат едно мислено дали някои от историите й не са просто сюжет от нова книга.

 Двамата с Тишо от дълго време са разграничени и всеки е по пътя си
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР