Бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска, отново търси

...
Бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска, отново търси
Коментари Харесай

Снахата на Бай Тошо ще отваря училище по вероучение

 Бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска, още веднъж търси пари от спонсори, само че този път не с цел да снима филм, а с цел да открие учебно заведение по вероучение.

За концепцията си показа самата тя, като добави, че е решила школото да отвори порти първо в Америка, където тя от дълги години живее, а след това и в България. Маруся желала да учи на религия най-вече възрастни, тъй като с деца по-трудно се работело, само че начинанието ѝ изисква сериозна финансова инвестиция, която тя надали ще желае да поеме от своя джоб.

В края на предходната година, след повече от 10 лета престой зад океана, Маруся за пръв път стъпи на родна земя. Целта на визитата на някогашната жена на Владимир Живков беше да се отърве от някои наследствени парцели, с цел да скрепи финансовото си положение. За обмен тя пусна три жилището и една къща. Две от жилищата се намирали на топлокации в София, а другите две – в родния град на Мирчевска – Плевен. Нейни съграждани разкриват, че се надявала бързо да се намерят купувачи и била склонна да договаря за цените, тъй като имала финансови проблеми, написа " Ретро ".

Как е натрупала задълженията си, при изискване че синът ѝ Тодор Живков-младши стана милионер в Щатите от хазартни залагания, не се знае. Мистерия е и дали имането си Маруся е получила по времето на краткотрайния си брак с Владимир Живков в символ на признателност, че е станала снаха на най-влиятелния човек в страната. Още в първите години, когато Мирчевска и синът на Тато се развели, а тя емигрирала зад океана, се схванало, че брачният ѝ съюз с наследника на някогашния Първи ѝ е донесъл както доста премеждия, по този начин и облаги. Преди години самата тя признала, че преди време е съумяла да продаде пушка уникат на Тодор Живков, както и дамска чанта от крокодилска кожа, която принадлежала на щерка му Людмила, на търг за по 300 хиляди $ всяко.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР