Бившата синоптичка Деси Банова е дала зор да се връща

...
Бившата синоптичка Деси Банова е дала зор да се връща
Коментари Харесай

Деси Банова зарязва Росен Плевнелиев! Ето какво бившата синоптичка смята да направи с живота си

Бившата синоптичка Деси Банова е дала напън да се връща на работното си място – Нова тв, разбра HotArena.

В момента русокоската е по майчинство, само че изпитвала носталгия към специалността си и имала проекти в най-скоро време да поизостави отговорностите си на брачна половинка на Росен Плевнелиев и още веднъж да се изявява в ефир.

Банова излезе в дълга отпуска предишното лято. Тъй като не подхождаше на една половинка на президент да чете в аутокюто прогнозата за времето, Деси се изсули от отдела на синоптички и я " покачиха " със лична графа, писа „ Ретро “.

В " Историите на триумфа " тя интервюираше млади, интелигентни българи, които макар компликациите са постигнали невероятни триумфи не в чужбина, а тук, в родината.

Последното издание на рубриката й бе при започване на юни предходната година, след което Банова се отдръпна в очакване на раждането на сина си. А той проплака в първия ден на октомври.

Макар след появяването на Йоан Плевнелиев майка му да се закани, че скоро няма да се върне на работа, защото към този момент приоритет е синът й, с днешна дата Банова почнала да изпитва носталгия по малкия екран.

Из коридорите на медията даже с възприятие за комизъм подмятат, че Росен Плевнелиев може да е приключил парите, откакто жена му драпа още веднъж за ефир. Близки на Деси пък разясняват, че зад проектите й да стартира още веднъж работа не стоят финансови претекстове. Те допускат, че Банова просто желае да покаже, че даже и да е омъжена за милионер, не счита постоянно да стои в неговата сянка, а и на негова прехрана.

Президентската брачна половинка възнамерявала възобновяване на работните си задължения чак наесен. Дотогава бебето и майка й ще се радват на лукса в хасиендата на Плевнелиев в град Уранополи на полуостров Халкидики.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР