Бившата шампионка в категория петел Холи Холм ще се бие

...
Бившата шампионка в категория петел Холи Холм ще се бие
Коментари Харесай

UFC обяви две битки за август

Бившата шампионка в категория " петел " Холи Холм ще се бие против Ирен Алдана в основната борба на бойна вечер на UFC, която ще се състои на 1 август. " The Preacher's Daughter " към този момент е на 38 години и с връх 13-5 в ММА. В началото на годината Холм записа победа с решение над Ракел Пенингтън, само че борбата беше повече от скучна и вбеси почитателите.

 Защо всички звезди не са удовлетворени от UFC?
Холм получи нов късмет за купата в категория петел, само че за нейно страдание загуби с нокаут от Аманда Нунес преди година. Холи печели 3 от последните си 5 борби, като двете й загуби са от Крис Сайборг и Нунес. 32-годишната Алдана от своя страна е със статистика 12-5 в ММА и в серия от 2 следващи победи. В своята последна борба Ирен нокаутира Кетлен Виейра в края на 2019 година.

Другата борба, която ще се организира в същата вечер, е в междинна категория. В нея Дерек Брънсън ще се бие против изгряващата звезда Едмен Шахбазян. Брънсън е деец в ММА с връх 20-7 в клетката. Той се намира в серия от 2 следващи победи и печели 4 от последните си 5 борби в UFC.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MMA (@mmapuncher_tm) на Юни 8, 2020 в 2:58 PDT

Шахбазян, който е с прякор " златното момче " към момента не познава усета на загубата в клетката. Toй е с връх 11-0 в ММА и се намира в серия от 4 следващи победи в UFC, от които последните 3 с привършване. Едмен изгря в Contender Series, където впечатли с победа за 40 секунди. В своята последна борба през ноември предходната година той нокаутира брутално Брад Таварес и в този момент получава нов сложен противник.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MMA (@mmapuncher_tm) на Юни 8, 2020 в 2:40 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР