Бившата съветска република Грузия, която има излаз на Черно море,

...
Бившата съветска република Грузия, която има излаз на Черно море,
Коментари Харесай

Грузия внася спешно молба за членство в ЕС

Бившата руска република Грузия, която има изход на Черно море, има намерение да внесе на следващия ден молба за присъединение към Европейския съюз, предадоха международните организации в сряда.

Това става ден, откакто нападнатата от Русия Украйна внесе такова незабавно искане в Брюксел.

Управляващата партия " Грузинска фантазия - Демократична Грузия " след съвещания с държавното управление взе решение да внесе на 3 март в интензивен режим поръчка за даване на статут на страна кандидатка за участие в Европейски Съюз, заяви изпълнителният секретар на групировката Иракли Кобахидзе.

" Предвид общия политически подтекст и новите действителности, членовете на политическия съвет на " Грузинска фантазия " взеха политическо решение да бъде подадена молба за приемане на статут на претендент за участие в Европейски Съюз неотложно въз основа на съвещания с министър-председателя Иракли Гарибашвили. Грузинското държавно управление под управлението на министър-председателя към този момент приготвя в интензивен режим молба за приемане на статут на претендент за участие в Европейски Съюз, която на следващия ден ще бъде публично изпратена до структурите на Европейски Съюз от името на грузинското държавно управление ", съобщи Кобахидзе.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР