Бившата състезателка по художествена гимнастика и спряганата за любовница на

...
Бившата състезателка по художествена гимнастика и спряганата за любовница на
Коментари Харесай

Любовницата на Путин бременна, но не от президента?

" Бившата състезателка по художествена гимнастика и спряганата за държанка на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През Алина Кабаева евентуално е бременна ", написа украинската медия УНИАН.

Според политическия специалист Валерий Соловей бащата на предстоящото дете не е бил президентът. " Стопанинът на Кремъл през последно време върви начумерен и раздразнителен. Той е схванал, че неговата интимна партньорка е бременна, само че не от него ", сподели още той, като се базира достоверни източници, поискали анонимност.

По думите на Соловей Кабаева е изневерила на президента и това е било основната причина за потиснатото въодушевление на президента.

Според данни на швейцарския вестник " Зонтаг цайтунг " Кабаева е родила от Путин двама сина. По-голямото момче се е появило на бял свят в Швейцария през 2019 година, а второто - четири години по-късно в Русия.

За интимната връзка сред Кабаева и Путин се заприказва още през 2008 година Двамата категорично  отхвърлят тези изказвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР