Бившата съпруга на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер се изнесе от

...
Бившата съпруга на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер се изнесе от
Коментари Харесай

Бившата жена на Кевин Костнър се изнесе от имението му

Бившата брачна половинка на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер се изнесе от къщата, която споделяше с Кевин Костнър по време на брака им.


Множество камиони бяха видяни пред имението на артиста от " Йелоустоун " на брега на океана в Карпинтерия, Калифорния.

Съдът отреди Кристин да напусне имението им на стойност 145 милиона $ в Калифорния до края на месеца, откакто арбитър удостовери предбрачното съглашение, което двамата подписаха през 2004 година

Кристин, която е майка на Кейдън, 16 година, Хейс, 14 година, и Грейс, 13 година, от Кевин Костнър /68 г./, подаде молба за бракоразвод през май след 18 години брак с претекст „ непреодолими разлики “.

Разводът на двойката ще остане в историята на Холивуд като един от най-скандалните. Преди окончателния бракоразвод Кевин упрекна някогашната си брачна половинка, че го е обрала, като му е взела имуществото „ без познание или единодушие “. В документите, подадени на 13 юли, също се твърди, че Кристин е платила на юрист от Лос Анджелис 25 000 $ от сметката на брачна половинка си без негово познание.

Кевин Костнър, чието положение се прави оценка на към 250 млн. $, неведнъж е заявявал, че не желае да даде на Баумгартнер и стотинка повече от парите си, извоювани от присъединяване му в голям брой филми.

Баумгартнер, която е съосновател на компания за чанти, наречена „ Cat Bag Couture “, и в миналото е била модел, има благосъстояние, оценено на към 7 млн. $. След развода тя се оплака, че не получава никакви приходи, и настоя някогашният ѝ брачен партньор да ѝ дава повече пари, с цел да може да устоя себе си и трите ѝ деца.

Бившата брачна половинка на Костнър се е преместила в дребна сглобяема къщурка, до която са поставени пет големи контейнера с движимостите й. Къщичката се намира на земя, закупена от някогашния й брачен партньор преди години. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР