Бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер се е взела

...
Бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер се е взела
Коментари Харесай

След ареста през 2021-ва бившата на Чарли Шийн пое по нов път

Бившата брачна половинка на Чарли Шийн Брук Мюлер се е взела в ръце и се е съсредоточила върху развъждането на двамата си сина, които има с артиста - близо две години откакто бе задържана на летището в Тексас за опиати, написа изданието RadarOnline. Близки до Брук споделиха, че от тогава тя в действителност е станала различен човек.

" Целият ѝ живот в този момент се върти към двете ѝ момчета и тя живее съвсем като футболна майка. Или води децата на учебно заведение, или ги води на подготовка по футбол, или ги развежда с приятелите им. Това бе дълъг и сложен път за нея, само че тя е войник и двете й деца, са силата, която й оказва помощ да върви напред. "

По думи на околните й Брук в действителност има предпочитание да поправи грешките си като майка, точно заради това е почнала да обръща повече внимание на момчетата. Тя промени напълно метода си на живот след години на корист с опиати и непрекъснато влизане и излизане от рехабилитационни клиники. Но въпреки някогашната на Чарли Шийн да е почнала на чисто, тя към момента е в изпитател период вследствие на ареста, който се случи през 2021-а. Очаква се той да завърши през декември. Според наказателното дело 45-годишната Мюлер е упрекната за владеене на " един грам или повече " метамфетамин и малко количество амфетамин от чиновници на Департамента за социална сигурност на интернационалното летище Далас/Форт Уърт. Тя е освободена от пандиза два дни по-късно под гаранция от 1000 $. В последна сметка на 13 декември 2021 година Мюлер се признава за отговорна.

Майка й, 69-годишната Мойра Фиоре, съобщи пред Radar, че не е знаела за ареста, само че твърди, че щерка ѝ е трезва и прекарва повече време със фамилията си.

" Мога да ви кажа, че през последните две години тя се оправя отлично. Така че, допускам, че не е имало още веднъж корист с опиати. За това съм сигурна, тъй като постоянно мога да схвана дали е взимала ". 

Колкото до " отсрочената присъда " - от Мюлер се изисква да постави 160 часа общественополезен труд, да се подложи на инспекции за опиати и да " заобикаля лица и места с безсъвестен или нездравословен темперамент ", демонстрират документите от делото. Освен това стана ясно, че Мюлер, която е трансферирала пробацията си в Лос Анджелис, е поискала позволение да напусне Калифорния през март 2022 година за работно пътешестване.

Брук Мюлер и Чарли Шийн стартират връзката си през 2008-а, а година по-късно се раждат близнаците Макс и Боб, които в този момент са на 14 години. Двойката се развежда две години по-късно, като звездата от " Anger Management " подава молба за бракоразвод, който е финализиран през май 2011 година

 
Снимка: Getty Images
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР