Бившата приятелка на Григор Димитров и звезда в тениса -

...
Бившата приятелка на Григор Димитров и звезда в тениса -
Коментари Харесай

Мария Шарапова, бе забъркана в измама за милиони

Бившата другарка на Григор Димитров и звезда в тениса - Мария Шарапова, бе забъркана в машинация за милиони. Рускинята ще бъде разследвана дружно с строителната компания " Homestead " поради непостроен комплекс в индийския щат Харяна.

Всичко стартира през 2013 година, когато компанията прави огромна реклама за комплекс, който ще стартира да се строи. За задачата са платени милиони на Шарапова да популяризира ВИП жилищата. Комплексът даже е плануван да бъде кръстен на нея - Ballet by Sharapova.

Веднага десетки богати жители на индиския щат заплащат още на зелено своите жилища, като в контракта написа, че комплексът ще е подготвен до 3 години. До ден сегашен обаче градежът даже не е стартират, а всички жилища са продадени авансово.
44-годишната локална жителка Бавана Агарвал завежда дело против " Homestead ", в което твърди, че Шарапова също е забъркана.

„ Шарапова освен, че популяризираше старателно мошеничеството, само че и насърчаваше хората да влагат в него. Съответно тя е част от незаконната група. Реших да платя още на зелено точно поради Шарапова, тъй като имах вяра, че откакто тя е рекламно лице и компелксът носи нейното име, няма по какъв начин да ме излъжат”, твърди Агарвал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР