Бившата премиерша - Линда Макензи - Петкова в разгара на

...
Бившата премиерша - Линда Макензи - Петкова в разгара на
Коментари Харесай

Линда Петкова кастрира бездомни котки

Бившата премиерша - Линда Макензи - Петкова в разгара на предизборната акция на мъжа си Кирил Петков се е заела с доброволческа активност за избавя бездомни котки . Заедно със свои другари и организацията „ Четири лапи “, Линда прибира четириногите от улицата, води ги на ветеринар където ги кастрират, по-късно ги имунизират и ги пускат на независимост, написа „ Галерия “.

" Успяхме да кастрираме още шест котки. Сега е моментът, тъй като идва пролетта. Кастрацията е единственият човечен метод да се понижи популацията на бездомните котета по улиците. Поколението на единствено една некастрирана котка може да доближи до 180 котета в границите на нейния живот.

Нарастващата популация води до доста страдалчество за животните. Повече от две трети от тези родени на улицата бебета не оцеляват повече от няколко седмици, а майките им също постоянно губят живота си, пробвайки се да  отгледат дребните.

Всичкото това страдалчество може да се предотврати с в точния момент на кастрация “, написа Петкова в обществените мрежи. С благородната задача тя е запалила една от дъщерите си, която я съпровожда.

Освен с кастрирането на котки, Линда трескаво работи върху първата си кулинарна книга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР