Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич, скочи побесняла

...
Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич, скочи побесняла
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава!

Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич, скочи побесняла против него, освен това обществено. Босненката реагира под вчерашен пост на Дългия в мрежата, без да й пука кой какво ще каже.

Слави укори Иран за нападението против Израел и написа, че с радикалния ислям не можеш да се бориш, нито да го проумееш. За него той е отвън всевъзможни човешки полезности и разбирания и е страшилище, с което светът би трябвало да води война с всички вероятни способи.

Знаем, че гаджето на Грахич е от ромски генезис и може би това е една от аргументите за гнева й, в случай че изповядва исляма. Певицата се разяри безусловно и написа коментар под поста на някогашния си началник, в който непосредствено го пита кой е той, за какъв се взима и какво въобще схваща от война.

Грахич го посъветва да си трае и да си пее тъпите песнички, да се прави на огромния родолюбец, само че в действителност съгласно нея той е расист. Стигна се до такава степен, че да му каже - ай сиктир и да благодари на Бог, че се е отървала от тази мръсотия.

Сигурни сме, че шоуменът към този момент е осведомен с думите й, както и хората от екипа му, против които Грахич също възропта, като се изключи няколко души. Може би един от тях е Годжи, с който бяха близки другари.

Накрая тя даже упрекна Слави, че не той написа постовете си, а сценаристите му, тъй като него и за това не го бива.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Цветелина Грахич Слави Трифонов Израел Иран Дългия война
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР