Бившата на Владимир Кличко - Хейдън Пенетиър, изрази подкрепата си

...
Бившата на Владимир Кличко - Хейдън Пенетиър, изрази подкрепата си
Коментари Харесай

Бившата жена на Владимир Кличко: Дъщеря ни е евакуирана от Украйна

Бившата на Владимир Кличко - Хейдън Пенетиър, изрази поддръжката си за украинския народ в обществените мрежи. Младата актриса, която има щерка от известния международен първенец по бокс, показа остаряла тяхна фотография и посочи, че детето ѝ е в сигурност.

" Лично станах очевидец на силата на украинския народ, който се бори толкоз настойчиво за своята самостоятелност и продължи буйно да пази страната си през годините. Това, което прави Путин, е безспорен срам ", написа тя в Instagram.

Звездата, която излизаше с Кличко сред 2009 и 2018 година, като през този интервал двамата се разделяха и събираха няколко пъти, изяснява, че ще се моли за Украйна.

С обявата си Хейдън провокира голям брой мнения и въпроси какво се случва с момиченцето ѝ и дали то е с татко си в Украйна.

" Тя е в сигурност и не е в Украйна ". Така тя отговори на въпрос на Per E! дали детето е при неговия прочут баща, с което живее през по-голяма част от годината.

" Този отблъскващ миг в историята изпраща ужасяващо обръщение: посланието, че в днешно време, през 2022 година, е ОК да се нарушават правата на свободните хора и да се разрешава на автократи като Путин да вземат каквото си изискат ", изяснява още Хейдън за ситуацията в родната страна на Владимир Кличко.

Младата актриса не прецизира къде се намира 7-годишната ѝ дъщеричка Кая Евдокия, най-вероятно заради съображения за сигурност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР