Бившата на Димитър Рачков Анита токова много харчи, чедо плаши

...
Бившата на Димитър Рачков Анита токова много харчи, чедо плаши
Коментари Харесай

Гаджето на Анита нa Рачков: Докара ме до просешка тояга

Бившата на Димитър Рачков Анита токова доста харчи, чадо плаши даже гаджето си милионер. Двамата прекараха няколко дни в Барселона. Скъсаха се да обикалят хитови заведения, а най-после богаташът и  сподели довиждане. На излизане от хотела, милионерът метва на рамо Анита и афишира, че я връща в София, тъй като е прекомерно скъпа.

Анита не се оправя добре като брокер на недвижими парцели. Преди месеци тя се изфука с нова работа като продавачка на скъпи къщи, само че очевидно премисли решението си и се отдаде на пътешествия в компанията на Никълъс. Анита не бачкаше и до момента в който беше с Рачков, а щом американецът е милионер, значи може да си разреши да бъде единствено обезверена брачна половинка.

Красивата русокоска изяснява, че двамата с Рачков са скъсали цивилизовано и са в положителни връзки, само че не се чуват.

" Повечето ми връзки са били по-скандални, само че с него не беше по този начин и по напълно естествен метод сложихме край, мога да се похваля с това ", показа плеймейтката. Бившата на комика посочи във видео в ТикТок като причина за раздялата им несходство в характерите.

„ Имахме време да опитаме, ту с единия темперамент, ту с другия, не си паснахме и не се получи “, описа хубавицата.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Анита Димитър Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР