Бившата моделка Ирена Милянкова заряза децата от предишния си брак

...
Бившата моделка Ирена Милянкова заряза децата от предишния си брак
Коментари Харесай

Милянкова заряза децата си

Бившата моделка Ирена Милянкова заряза децата от предходния си брак с нарушителя Росен Чолов-Чолата, а той си върна родителските права над тях. През последните няколко месеца около грижите за петото си отроче хубавицата с езерните очи е решила да се възползва от услугите на бащата на предходните четири и в действителност откогато той не е с мярка „ домакински арест”, напълно му ги е поверила.

Най-малките – Филип-Себастиан и Натали Роуз бяха засечени неотдавна в тузарски хотел в курорта Белчин в компанията единствено на баща им, като мъниците очевидно се забавляваха с него и по никакъв начин не плачеха за мама. След излизането си от ареста и откакто към този момент може да се движи свободно упрекнатият за сводничество Чолата гледал да прекарва оптимално дълго с отрочетата си и не разчитал на услугите на бавачки за задачата, а самичък се заемал и с готвенето на храната за тях, и с обличането им.

Голямата му болежка обаче останала, че не могъл да направи пето детето на екс брачната половинка си Милянкова, която забременя от надалеч по-младия от него Никола и му роди дребната Виктория. Сред познатите на провалената фамилия се приказва настойчиво, че той още обичал фината моделка и до последно се надявал връзката им да се закрепи, макар дългата разлъка около следствията и делата против него, написа седмичник. Милянкова обаче от години била угаснала към него и единствено чакала да се завърти някой благоприятен нов мъж към снагата ѝ, с цел да си намерела мотив да напусне Чолов.

Все отново Ирена поддържала естествени връзки с някогашния си брачен партньор в името на наследниците му и от боязън да не направи действия да ѝ ги отнеме. Към Чолата обаче се държала хладно и гледала да беседва единствено по битови въпроси. Още до момента в който бил в следствения арест тя отказвала да му върви на рандеву и даже отхвърлял опитите му да се чуят по телефона.

А за връзката ѝ с новата ѝ възлюбена Никола Росен схванал от трети лица, тъй като тя нямала смелостта да си признае. Към днешна дата децата към този момент са поравно поделени сред тях по документи, само че в действителност нарушителят доста повече желал да се включва във възпитанието им, в сравнение с тя и по тази причина упорствал да ги взима най-малко 3 пъти в седмицата, а неотдавна, както е видно – и за повече.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР