Бившата миска Антония Петрова роди сина си Благовест преди по-малко

...
Бившата миска Антония Петрова роди сина си Благовест преди по-малко
Коментари Харесай

Как Тоца свали 11 кила за месец?

Бившата миска Антония Петрова роди сина си Благовест преди по-малко от месец, а към този момент е в отлична форма. Тя се похвали, че за три седмици е свалила 11 кг и си е върнала манекенските ограничения. За да потвърди изказванието си, русокоската сподели и фотоси. Облечена в прилепващ чеп и изрязана горна част, тя съумя да впечатли феновете си с тънка талия.

„ Това е резултатът от естественото раждане, кърменето и персоналната грижа за сина ми – стопих 11 кг! Отново съм в чудесна форма! Изводът е - раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, по този начин ще отслабнете без спорт и диети”, разяснява госпожа Батинкова. И добави, че в никакъв случай не се е ограничавала в храненето, а стройната си фигура дължи най-много на положителния ген.

Блондинката до последно се чудела дали да роди по натурален път или посредством секцио, само че с помощта на експертите в частна софийска болница не се стигнало до интервенция. Антония се възстановила бързо и била изписана на третия ден след раждането. Улисана в грижи за новороденото, тя незабелязано свалила всички насъбрани килограми по време на бременността и през днешния ден се хвали с изцяло плосък стомах.

Петрова е безапелационна, че ще се опита да кърми сина си допустимо най-дълго. Тя не се тормозила, че може да скапе бюста си, тъй като здравето на бебето било по-важно от суетата й. Младата майка отказала да употребява услугите на детегледачки и сама се справяла с развъждането на дребния Благовест. Разбира се, брачният партньор й Ивайло Батинков също се включвал интензивно и непрекъснато бдял над бебето.

Мъжът на Тоца не бил от притеснителните родители и дори самичък настоял да участва на раждането, с цел да поддържа обичаната си и да й вдъхне кураж по време на контракциите. Момченцето се появило с тегло 3,600 кг и през цялата бременност вървяло по-едро от нормалното, та съществувала възможност да проплаче по-рано, само че в последна сметка дочакало термина, написа "Уикенд ".

Антония кръсти наследника си на своя свекър, който доста държал внучето да носи неговото име. Тя твърди, че е в отлични отнощения и със свекърва си – обратно на слуховете, че не могат да се гледат, двете дами се разбирали доста добре.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР