Бившата Мис България Славена Вътова коментира темата с видеоклипа о

...
Бившата Мис България Славена Вътова коментира темата с видеоклипа о
Коментари Харесай

Славена Вътова за тормоза в ОДЗ Брезичка: Това за мен не е човек. Нужно е да се сложат камери

Бившата " Мис България " Славена Вътова разяснява тематиката с видеоклипа о ОДЗ " Брезичка " в Бургас, на която се вижда по какъв начин учителки удрят деца и им крещят.

Самата Вътова призна, че е предходна през 15 разнообразни детски градини, до момента в който откри точната за една от своите дъщери. 

" Трябва да има камери на всички места в градините, само без спалното помещение и тоалетните. Възмутена и изумена съм. Та тази жена е наградена от кмета като съзнателен чиновник. Ти си изпращаш детето на място, където то би трябвало да бъде обгрижвано. Това е работа с деца, би трябвало да е най-приятното нещо на света. Чудя се тези хора по какъв начин може да са толкоз озлобени. Може би те не са задоволени от изискванията, не са доста стимулирани. Нека да им се подобрят изискванията, с цел да могат да дават най-хубавото от себе си. Този човек като почва тази работа, би трябвало да минава някакви проби. Това са деца, това е най-святото и най-чисто нещо на света. Как да разясня дамите, които са малтретирали децата. Това не е човек за мен. Не можеш да избиваш собснвените си комплекси върху деца ", съобщи Вътова в предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР