Бившата Мис България Ивайла Бакалова, която е свидетел по делото

...
Бившата Мис България Ивайла Бакалова, която е свидетел по делото
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова се оплака от заплахи заради Барселонагейт

Бившата " Мис България " Ивайла Бакалова, която е очевидец по делото " Барселонагейт " против Бойко Борисов, се оплака от закани против нея - в това число траяли и във вчерашния ден, откакто тя даде показания в прокуратурата.

Бакалова описа, че още когато е разказала обществено за връзката на някогашния министър председател с манекенката Борислава Йовчева с къщата в Барселона, са почнали да я търсят " познати от близкия кръг на Борисов ".

" Идваха да ме предизвестяват, че това, което върша, е самоуверено, само че имам семейство, имам дете. Борисов е споделил, че ще ни завърши ", сподели тя в изявление за Нова ТВ.

Тя обвърза това с различен чудноват случай, който се случил 30 минути след края на разпита ѝ в Софийската градска прокуратура. Полицейски патрул пристигнал в ресторанта на брачна половинка ѝ Веселин Денков, като оповестил, че прави инспекция по сигнал от 2010 година (т.е. преди 13 г.) за " нелегално владеене на птици от неразрешен тип ".

Денков и заведението му бяха обект на следствие от 2020 година насам, като против него бяха повдигнати три обвинявания, от които единствено едно е в съда.

Бакалова се учуди, че " Шест институции влязоха в същия ресторант и не можаха да намерят нищо, за което да се заловен ", а в деня, в който тя дава показания за Барселона, Министерство на вътрешните работи още веднъж се задейства.

" Институциите ни са овладяни и това не е от през вчерашния ден - в случай че няма смели хора, които да стартират да приказват, няма да се случи. Много хора знаят извънредно доста неща, само че ги е боязън да приказват, тъй като има от какво ", твърди тя.

Бакалова отхвърли да приказва в детайлности за това, което знае за " Барселонагейт ", тъй като към този момент е очевидец по процеса и има възбрана да разкрива следствена загадка.

По думите ѝ " години наред един човек държи страната пленник на своите лични ползи ".

" Не желая да пречим на прокуратурата, тъй като тя беше надълбоко приспана по политически аргументи и сега е събудена отново по политически аргументи. Аз желая да видя какво ще направи, тъй като може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност ", сподели тя.

" Aко господин Борисов счита, че е основал за 12 година една правова страна, за какво не си подаде имунитета и дано съдът да реши ", сподели още Бакалова.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР