Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова намекна, че отново се

...
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова намекна, че отново се
Коментари Харесай

Ангелкова се сгоди след развода, похвали се с огромен пръстен 


Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова загатна, че още веднъж се на крилете на любовта в навечерието празника на влюбените „ Св. Валентин “. Тя разгласява в обществените си мрежи своя фотография от най-новата й професионална фотосесия, на която театралничи във фотографско студио пред червен декор.

Дрескодът също е тематичен и е решен в алено, а марковата кадифена рокля ексминистърката впечатлява с шармантно деколте и разказва напълно фигурата, за която тя поставя значими старания. Ангелкова сияе с нов шоколадов колорит на косата и необятна 24-каратова усмивка, само че най-важният подробност на фотографията е големият пръстен със драгоценен камък, който свети на ръката. Проверка на „ Ретро “ демонстрира, че бижуто неотдавна е неразделна част от всекидневието на някогашната депутатка от ГЕРБ и съвсем наподобява на знак за годеж.

Припомняме, че преди две години Николина се разведе публично с някогашния си брачен партньор Христо Ангелков. След раздялата двамата се разбрали да не оповестяват фамилните си проблеми обществено. Бившата министърка на туризма решила да резервира семейството на предприемача и двамата съхранили положителните си връзки в името на тяхната, обща дъщеричка Далия.

Преди броени седмици даже се събрали дружно в първокласен столичен ресторант, с цел да отпразнуват рождения й ден.

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години сватбен стаж. Двойката подписа в стеснен фамилен кръг през 2014 година, а след това подвигнаха обилна женитба, на която дойдоха посетители от целия свят, защото Христо и Николина се срещат, до момента в който учат в Бостън в „ Харвард бизнес скул “ и дружат с предприемачи и гении от Индия, Съединени американски щати, Австралия и доста други страни.

Малко преди да се оженят, двамата станаха родители на дъщеричка Далия, която е останала да живее с майка си, видно е от фотосите на Ангелкова. Напоследък тя се е отдала на пътешествия както по работа, по този начин и за наслаждение, а дъщеря й е компактно до нея. От края на 2023 година Николина е и шеф в една от компаниите на предприемача Валентин Златев, която се занимава с туризъм. 44-годишната някогашна министърка не стопира да поставя грижи за външния си тип и всички от тясното й обграждане са на мнение, че цъфти освен поради процедурите, само че и поради новия мъж до себе Засега обаче тя пазела връзката си в безспорна загадка. Неотдавна тогавашното острие на ГЕРБ се снабди с чисто нова 24-каратова холивудска усмивка и пластична интервенция на носа, които коренно трансформираха визията й. Тя обаче изясни, че е легнала под ножа не от суетност, а поради здравословен проблем с дишането. Бившата министърка постоянно е държала на фигурата си и на стилните тоалети. Тя е неприкрит обожател на най-скъпите дизайнерски марки и в дрешника си къта фешън шедьоври за десетки хиляди левове, оповестява hotarena.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР