Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова намекна, че отново се

...
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова намекна, че отново се
Коментари Харесай

Николина Ангелкова се сгоди, показа огромен пръстен

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова загатна, че още веднъж се на крилете на любовта в навечерието празника на влюбените " Св. Валентин “. Тя разгласява в обществените си мрежи своя фотография от най-новата й професионална фотосесия, на която театралничи във фотографско студио пред червен декор.

Дрескодът също е тематичен и е решен в алено, а марковата кадифена рокля ексминистърката впечатлява с шармантно деколте и разказва напълно фигурата, за която тя поставя значими старания. Ангелкова сияе с нов шоколадов колорит на косата и необятна 24-каратова усмивка, само че най-важният подробност на фотографията е големият пръстен със драгоценен камък, който свети на ръката. Бижуто неотдавна е неразделна част от всекидневието на някогашната депутатка от ГЕРБ и съвсем наподобява на знак за годеж.

Припомняме, че преди две години Николина се разведе публично с някогашния си брачен партньор Христо Ангелков. След раздялата двамата се разбрали да не оповестяват фамилните си проблеми обществено. Бившата министърка на туризма решила да резервира семейството на предприемача и двамата съхранили положителните си връзки в името на тяхната, обща дъщеричка Далия.

Преди броени седмици даже се събрали дружно в първокласен столичен ресторант, с цел да отпразнуват рождения й ден.

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години сватбен стаж. Двойката подписа в стеснен фамилен кръг през 2014 година, а след това подвигнаха обилна женитба, на която дойдоха посетители от целия свят, защото Христо и Николина се срещат, до момента в който учат в Бостън в " Харвард бизнес скул “ и дружат с предприемачи и гении от Индия, Съединени американски щати, Австралия и доста други страни.

Малко преди да се оженят, двамата станаха родители на дъщеричка Далия, която е останала да живее с майка си, видно е от фотосите на Ангелкова. Напоследък тя се е отдала на пътешествия както по работа, по този начин и за наслаждение, а дъщеря й е компактно до нея.

От края на 2023 година Николина е и шеф в една от компаниите на предприемача Валентин Златев, която се занимава с туризъм. 44-годишната някогашна министърка не стопира да поставя грижи за външния си тип и всички от тясното й обграждане са на мнение, че цъфти освен поради процедурите, само че и поради новия мъж до себе 

Засега обаче тя пазела връзката си в безспорна загадка. Неотдавна тогавашното острие на ГЕРБ се снабди с чисто нова 24-каратова холивудска усмивка и пластична интервенция на носа, които коренно трансформираха визията й. Тя обаче изясни, че е легнала под ножа не от суетност, а поради здравословен проблем с дишането. Бившата министърка постоянно е държала на фигурата си и на стилните тоалети. Тя е неприкрит обожател на най-скъпите дизанейрски марки и в дрешника си къта фешън шедьоври за десетки хиляди левове, написа " Ретро “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР