Бившата ми съпруга тайно ме шпионираше, твърди естрадната легенда Христо

...
Бившата ми съпруга тайно ме шпионираше, твърди естрадната легенда Христо
Коментари Харесай

Христо Кидиков: Децата ме изоставиха след развода!

Бившата ми брачна половинка скрито ме шпионираше, твърди естрадната легенда

Христо Кидиков е роден на 16 октомври 1946 година в Пловдив. Завършил е музикалното учебно заведение в родния си град и естрадния отдел на Българската държавна консерватория. Дълги години е бил солист на оркестър “София ” и на “Сребърни звезди ”. През 1976 година получава огромната премия на интернационалния фестивал за естрадна ария “Златният Орфей ”, а през 1994 година печели “Мелодия на годината ”. И до през днешния ден се помнят неговите шлагери “Хей, живот, здравей, здравей! ”, „ Хоро ”, “Приказка ”, “Македонка ”, “Василена ” и няколко китки от остарели градски песни.


– Разведохте се с втората си брачна половинка Лидия след 27 години фамилен живот. Тя по какъв начин одобри новината за вашия бракоразвод и елементарно ли се взема такова решение?
– Аз съм открита душа, по тази причина няма да скрия нищо от теб. Моят бракоразвод към този момент стана национална тематика, изписаха се доста нелепости. Истината обаче е една. Наистина, такова решение се взима доста мъчно, само че в случай че една връзка е изцяло употребявана и ти живееш в течение на 7-8 години, както беше в моя случай, в един непрекъснат стрес какво друго да направиш. Разминавахме се със брачната половинка ми като двама непознати. Е, има ли смисъл съгласно теб такова нещо да продължи да съществува? И двамата сме интелигентни хора и дано всеки откри своя различен източник на благополучие! Децата ми също бяха огромни, тъй че мисля, че това беше най-правилната стъпка. Брак единствено за пред света не е работа…

– Оставили ли сте в действителност жилището си в Пловдив на тях след развода, тъй като някогашната ви брачна половинка твърди, че това е цялостна неистина?
– Аз й оставих апартамент! Децата ми в този момент живеят там с майка си и се надявам, че ще ме схванат вярно. Тогава си припомням, че ми споделиха по този начин: “Няма смисъл да се травмирате повече, щом по този начин стоят нещата ”, а това са думи на огромни и узрели за живота хора.

Бившата ми брачна половинка не е работила до 1996 година, оставих й четиристаен обзаведен апартамент в София,

в който тя живее и досега. Апартаментът в Пловдив ми е бащино завещание, на мен и братята ми.

– Значи сте се чувствали привършен – полово, прочувствено, душевен? Не е ли точно това причина за развода?
– Абсолютно! Права си до болежка. Изчерпан се усещах и то не беше единствено от една година. Аз дълги години премислях това свое решение. Беше едно лъжливо съгласие, лъжехме хората, че поддържаме някакво фамилно благополучие, което не беше същинско. Да не приказваме, че любовта, новата, която открих в живота си, когато видях, че мога да бъда благополучен и по-друг метод, просто се взех в ръце и го направих. Пред теб в този момент мога да кажа, че животът ми занапред стартира! Колкото и години да ми остават, то желая да ги изживея свястно и с индивида, с който се усещам добре.

– Казвате, че години наред сте премисляли това свое решение. Защо чакахте толкоз време?
– Костваше ми доста неприятности. Вероятно и на двамата. Изписаха се, както казваш ти, доста неща по медиите, множеството от които много неприятни, само че и за мен откровени мечти. Не бих ги коментирал по-различно от това, което до момента ти споделих. Лоша дума за някогашната си брачна половинка в този смисъл не бих си разрешил да кажа, единствено тъй като тя е майка на моите деца. Имам двама сина и нямам това морално право. Надявам се и тя да си откри някого, с който да се усеща щастлива и не толкоз огорчена от живота.

По-млада е от мен, тъй че мисля, че ще се случи.

– Ваши думи са: “Обичам в секса да има доста комизъм, да е като игра ”. Още ли е по този начин и какво значи “като игра ”?
– Признавам ти го, добре си ме проучила. Ще бъда почтен – да, по този начин е, още е по този начин. Искам да има доста същински, инфекциозен смях в секса. Не е нужно да се показваш пред хората, да си правиш еротични клипчета или да се снимаш, с цел да се рекламираш полово в интернет. Защото това е, което от 90-та година насам вълнува обществото. Не е нужно. Интимността по тази причина е фамилиарност, с цел да не бъде публично притежание. Мъжът по тази причина е мъж в една връзка, с цел да може да забавлява. Той би трябвало да е водещ в това отношение, да води една игра, която да приключва с едно доста хубаво възприятие. Винаги съм си правел подбив с тези неща. Бурна може да бъде освен нощта, само че и денят също, стига човек да има желанието да го направи подобен. Да, тялото ми не е като на 25-годишно момче, тук-таме се обрисува малко коремче, увиснало е това или това, само че не това е същността. Пък и аз не вървя да смъквам млади девойки, не ми е това работата. Винаги мога да си поръчвам такива, платена обич през днешния ден, колкото искаш, само че за мен не това е значимо в секса.

– А по какъв начин повлия разводът на децата ви?
– Случи се по този начин, че те останаха при майка си, а и аз в никакъв случай не съм желал да ги деля. В последно време обаче виждам, че някой отнякъде е съумял да им наговори всевъзможни неща за да ги отдалечи от мен. Не е значимо кой е и какво е споделил, значими са следствията. Те от дълго време стопираха да ми подвигат телефона, когато ги диря! Болно ми е извънредно, тъй като въпреки всичко аз съм индивидът, който ги е отгледал, платил съм образованието им, обичам ги. А и не съм разрешавал в никакъв случай на брачната половинка си да работи, тъй като имах опция да устоявам и нея, и фамилията си. Децата ми израснаха и се изучиха, към този момент са задоволително огромни, схващат какво се е случило, само че мисля, че просто изживявам някакъв стрес. Единият ми наследник е на 27, а другият на 28 година – все огромни мъже.

– Ще ви върна отново към някогашната ви брачна половинка. В изявление, правено предходната година, тя се показва прекомерно остро и грозно за вас. По думите й сте я погребал жива, горили сте облеклата й, и не сте я зачитали въобще?! Така ли беше?
– Да, знам за това изявление, фактически е доста грозно, само че тя си знае. Вероятно в действителност това са нейни думи, не бих се усъмнил. Когато аз давам изявленията, сама виждаш, не приказвам с мръсни думи. Тази ненавист, с която внезапно тя ме затрупа, не бих желал да разясня, тъй като няма по какъв начин да разясня. Не отговорих нито тогава на цялата тази ненавист и тиня, нито ще го направя в този момент. Страшни неща е споделила, само че по този начин е решила, това е изрекла. Отдавам го на миг на афект и на гняв. Аз за това и от дълго време го споделях “по-добре да се разделим, до момента в който нещата не са стигнали напълно до дъното ”. Тя не вярваше…

– А правилно ли е, че брачната половинка ви е подавала преди вас два пъти молба за бракоразвод, само че до подобен по този начин и не се е стигало?
– Вярно е,

тя подаде молба за бракоразвод два пъти и сама си ги изтегляше.

Правеше го и след това, твърдеше, че е размислила. Всичко било в името на децата ни, които към този момент бяха огромни, само че нищо… Да е жива и здрава. Пожелавам й въпреки всичко всичко най-хубаво, децата ни един ден ще схванат всичко това.

– Чували ли сте се от този момент?
– Нито тя, нито децата подвигат телефона. Искам връзка с тях, не може. Опитах посредством други хора, отново не стана. Нищо… Каквото е писано. Веднъж се засякохме на пътя – аз с моята, тя с нейната си кола, аз незабавно й звъннах, само че тя не подвигна. Не пожела нито да ми вдигне телефона, нито да отбие.

– Не мога да не ви попитам коя въпреки всичко е дамата до вас, която е съумяла да ви даде това дълго търсено благополучие?
– Жената до мен е човек, който почитам надълбоко. Не желая да приказвам за нея, тъй като съм човек, който постоянно е пазил достолепието и правото на персонално пространство на всяка една жена, с която съм бил. Само ще ти кажа, че тя е образован човек, харесваме си, разбираме се. Мога да кажа, че се усещаме дружно по подобен метод, като че ли сме родени един за различен! Връзката ни е от доста години и в този момент след развода към този момент се усещаме и живеем по-спокойно.

– Доколкото знам тя също има бракоразвод зад тила си, както и деца. Те по какъв начин ви одобриха, разбирате ли се с тях?
– Развела се е още в младите си години, само че след това не е намерила човек, с който да сътвори още веднъж връзка. Нейните деца ме одобряват извънредно добре, разбираме се прелестно. Идват на концертите ми. Даже на рождения ми ден бяха измежду първите, които ми честитиха. Нямат нищо общо с изкуството, както и тя самата.

– А ще има ли трети брак за вас?
– Категорично не. Разбрали сме се с дамата до мен по този въпрос още в самото начало и не си сътворяваме повече непотребни паники. И двамата сме отгледали децата си, всеки от които е хванал и върви по своя личен път. Решили сме да се поддържаме взаимно. Защото годините не простят и ще пристигна един миг, когато ще имаме потребност да си оказваме помощ. На всеки може да се случи нещо. Връзката ни е доста постоянна. Много пътуваме, постоянно вървим на черква, като цяло поддържаме романтиката в връзките си.

– Тя ли е любовта на живота ви?
– Никоя обич не е последна. Но изрично мога да кажа, че тя е най-голямата обич досега в живота ми. Винаги съм я търсил и ето, открих я.

– Какъв е най-абсурдният слух, който сте чули или чели досега за себе си?
– Ооо, доста са. Например, че съм доста болен и съм в болница, само че тъй като съм заседнал в заеми, Богдана Карадочева ми била дала 15 000 евро, които още не мога да върна. Още, че съм продал жилището си в „ Младост “, в който е живеела щерка ми… а аз щерка в никакъв случай не съм имал. Друг път съм чувал, че съм емигрирал в Чикаго и там работя като заместител – основен готвач в българския ресторант. Все такива неповторими неща.

– Кога ще отворите ресторант “При Кидика ”? Знам, че това е остаряла ваша фантазия?!
– А по този начин! Наистина желая доста да отворя подобен ресторант, само че първо в Пловдив, тъй като ми е роден град. Изискват се обаче в действителност огромни вложения, които в този миг са неприемливи за мен. Следя по какъв начин се движи борсата, какво споделят икономистите, банкерите, само че имам за цел да осъществявам тази своя фантазия. А може и в София.

– Още ли държите със брачна половинка на Марги Хранова най-голямата картинг писта в София?
– Да, още, тя е в “Красна поляна ”. Преди няколко дни дори бяхме дружно. С Марги сме съученици, с изключение на доста положителни другари. Не е най-печелившият бизнес, само че го вършим от сърце. Само един карт коства сред 8 и 9000 лева, настрана изплащаме заплати на личния състав. Всичко е обикновено, радва ни това, че хората в действителност идват при нас и спортуват. Идват дори миротворци от Косово, карат, вършат си надпревари. По-добре човек да си дава парите за спорт, в сравнение с за алкохол.

– Запален водач сте, доколкото знам?! А правилно ли е, че преди време в Германия сте вдигнали цели 240 км.?

– Да, дори 260! Не го усетих въобще в полза на истината, само че беше за секунди. Изживяването се оказа необикновено. Колата беше „ Ауди “, доста хитова през тези години. Тогава в Германия още нямаше ограничавания. Но приказвам за секунди, подвигнах и понижих след това на 140-160 км.

– Следите ли “Дансинг старс ” или друго риалити шоу?
– Когато имам време, проследявам “Дансинг старс ”, тъй като другото са безумия. Гледам ги, тъй като са надарени и приятни хора. Имам си и любимци – Виолета Марковска от дамите и Орлин от мъжете. Пожелавам триумф на всички! Илияна Раева също е страхотна, отлично. Най-нечестно обаче за мен е това гласоподаване със sms-си. Много неправилна политика!

– Нели Рангелова ще чества рождения си ден с величествен концерт в зала 1 на НДК на 23 този месец. Поканен ли сте и можем ли да чакаме скоро и от вас сходна изненада?
– Нели е огромна моя другарка. Покани ме и ще бъда неин посетител там. Аз направих сходен концерт на 60-тата си годишнина, Нели пя, Марги също, както и доста други мои другари. Имах ангажимент навръх тази дата, само че го отложих, единствено с цел да бъда на концерта на Нели Рангелова. Ще се забележим там.

Едно изявление на Анелия ПОПОВА


Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР