Бившата любима на Слави Трифонов – варненката Маги, печели луди

...
Бившата любима на Слави Трифонов – варненката Маги, печели луди
Коментари Харесай

Шарлатанка ли е Маги на Слави?

Бившата обичана на Слави Трифонов – варненката Маги, печели луди пари на гърба на обезверени наивници.

Красавицата, която се показва за психолог, стремително разхожда богати дами по екзотичните кътчета на земното кълбо, с цел да ги учи да медитират, да преоткриват вътрешното си „ аз”, да дишат посредством чакрите си и да боравят със силата на своята вътрешен глас по този начин, че желанията им да се сбъдват. Цента на най-евтиното посещаване – до Италия, стартира от 700 евро, само че може да бъде увеличена още два или три пъти, писа „ Уикенд “.

Дипломираната психоложка Маги Ангелова провежда ритрийт в Италия, Виетнам и под дърво и камък още. Разбира се, местата са особено подбрани по този начин, че да има комбиниране на красива природа, хубава кухня и съвършени хотелски благоприятни условия за релакс и разнообразни типове медитациони събития. На всички участници са обещани паметен мигове, наситени страсти и доста завършения.

„ Вече бях на едно пътешестване с Маги. Имах си персонални проблеми, които желаех да реша и се надявах, че това ще стане благодарение на препоръките й. Наистина страсти не ми липсваха, тъй като Италия е красива страна и постоянно има какво да се види. Но бях меко казано сюрпризирана, че ще спим в тризвезден хотел, че стаите ни няма да са нещо изключително, че с изключение на закуска не ни се поставят обяд и вечеря... Където и да седнехме, трябваше в допълнение да си заплащаме, въпреки че част от нещата бяха оповестени за бонуси. Както и да - преглътнах го, тъй като Маги Ангелова приказва увлекателно по време на лекциите, които са съчетани и с техники на вярно дишане. А вярното дишане спомага и за топенето на непотребните мазнини, които се натрупат по талията на дамите. Е, аз не можех да смъкна и кг, може би тъй като по този начин и не се научих да вдишвам вярно.

Като се върнах в България – след близо седмица – видях, че персоналните проблеми няма да мога да си ги разреша, макар наученото в семинара, макар записките, които усърдно си водих. Дори противоположното, кавгите с обичания ми мъж зачестиха. Стигна се до там, че си изнесох багажа от тях и заживях изцяло сама. Вместо да се отърва от депресията, аз я задълбочих. И съм на на кръстопът. Изобщо не съм сигурна, че има резултат от лекциите на Ангелова, която е на „ ти” даже с предходните животи на индивида. А Маги към този момент стартира новите записвания за Италия. Този път семинарът ще е единствено четири дни – от 26 до 30 септември в Салсомаджоре терме – несъмнено една от най-предпочитаните дистинациии. Този път даже предлага рунически извършения, посредством които курсистите биха могли да си върнат изгубеното някъде благополучие. Хубавото е, че постоянно има гид на български език, който е в помощ на решилите да посещават езера, пещери или други локални забележителности”, разкрива участничка в ритрийт, чието значение било да заминеш някъде надалеч, с цел да преоткриеш себе си.

Ритрийте били доста съвременни сега в България поради другите типове йога, известна измежду по-заможните дами. Масово се организирали изнесени отвън страната беседи за мъже и дами. Най-актуалната лекция била обвързвана с шаманските ритуали за връзка с вътрешната мощ на човек, за пречистването с огън и вода, плюс ендрофинната медитация, поръчител за благополучие даже когато човек е заставен да се вози в трамвая измежду намусени и кисели физиономии.

„ Това си е искрено печалбарство, да не го нарека измамничество и шикалкавене. Да водиш врачки по света и да провеждаш неуместни курсове за по-добър живот, си е съвсем шашма. Маги вади положителни пари на гърба на обезверените женици – несъмнено, изцяло законно”, разясняват изумени от предпремчивостта й хора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР