Бившата жена в живота на боксовата звезда Кубрат Пулев -

...
Бившата жена в живота на боксовата звезда Кубрат Пулев -
Коментари Харесай

Андреа хвърли бомба за Кобрата, вижте какъв го изкара

Бившата жена в живота на боксовата звезда Кубрат Пулев - певицата Андреа хвърли невероятна бомба за спортиста. Тя отговори на въпроси на почитатели в обществените мрежи, като стартира да прави разобличаване след разобличаване. 

Тя първо сподели, че боксьорът не й е разрешил да продължи живота си с различен мъж, подлагайки я на " стрес и тормоз ", поради което е обмисляла да се реалокира в друга страна.

След това русокоската го захапа на тематика морал. Тя хвърли бомбата, че Кубрат Пулев има деца от друга жена, само че е желал да направи бебе и на Андреа.

" След това, в случай че може, да направи още деца и на други дами. Мисля, че няма какво да кажа по тематиката с морала, фамилните полезности и патриотизма, за който тръби по малкия екран. Оказа се, че аз с моите голи фотоси и чалга кариера държа повече на тези неща ", написа Андреа в " Инстаграм ".

Припомняме, че през 2019 година Пулев се замеси в величествен секс скандал, откакто целуна в устата репортерката Джени Суши. Година по-късно пък се появиха разобличаване за бизнес дама на име Розали, с която Пулев е поддържал връзка и са купили общ парцел, до момента в който е бил с Андреа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР