Бившата годеница на певеца Венци Венц, адреналинката Пепи, се жени.

...
Бившата годеница на певеца Венци Венц, адреналинката Пепи, се жени.
Коментари Харесай

Годеница на Венци Венц се жени за друг, ето коя известна красавица ще е булка

Бившата избраница на артиста Венци Венц, адреналинката Пепи, се дами. Но не за него, а за различен мъж, чието име към този момент остава в загадка.

33-годишната танцьорка, която преди едно десетилетие изгря в студиото на " Господари на ефира ", се приготвя за най-щастливия ден в живота си. Брюнетката, която на екран в предишното грееше като червенокоска, събира предходната седмица най-близките си приятелки за щуро моминско празненство.

Веселбата, на която е неразрешено наличието на мъже, се случва из курортите по родното Черноморие. Кандидат-булката Пепи и армията от девойки се забавляват поредно на яхта в морето край Созопол, както и в известно заведение в Лозенец. От фрагментите очевидно девойките наподобяват купонджийски настроени.

Адреналинката Пепи е с лятна бяла рокля, като не пропуща да си постави и бял воал. Нейните приятелки са съвсем еднообразно облечени с електрикови тениски, като в един миг захвърлят част от облеклата и остават по бански. Името на яхтата също чудесно се вписва в цялата атмосфера - " Принцесата на Монако ", написа България Днес.

Сред гостите е и адреналинката Вики, която дружно с Пепи и Ками оформираха първото трио от танцуващи девойки в " Господари на ефира ". Момичетата дебютираха в ефира на Нова телевизия през 2012 година, като появяването им съвсем съответства с влизането на Герасим Георгиев-Геро в предаването, което в последно време се излъчва единствено в интернет. Трите девойки се радваха на голяма известност тогава, само че по-късно, както традицията повеляваше, бяха сменени от други адреналинки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР