Бившата ергенка и още по-бивша на Христо Сираков - Дениз

...
Бившата ергенка и още по-бивша на Христо Сираков - Дениз
Коментари Харесай

Най-сетне: Дениз Хайрула забърса мъж - пак е дъртак!

Бившата ергенка и още по-бивша на Христо Сираков - Дениз Хайрула, най-накрая забърса мъж. Казваме " най-накрая ", тъй като тя си кюташе сама от много време и повода, несъмнено, не е във визията, а в нрава й. След " Ергенът " имиджът на Хайрула внезапно падна, поради нервностите, злобата и на моменти откровената й дивотия в предаването.

Е, очевидно през днешния ден е удовлетворена, тъй като се похвали с новия мъж до себе си, който още веднъж се оказа старец. Това разкриха близки до нея хора, които се смеят, че Денизката припка все при чичковци, с вярата да я глезят и устоят.

" Какво да прави с някой нацепен младок, който обаче или няма да има кинти, или ще си ги харчи за себе си?! Дениз нито работи нещо, нито може сама да вади пари, с изключение на на места в случай че направи някоя рекламка. Тя обаче желае да пътува, да се храни по първокласни заведения за хранене, да бъде ВИП - колкото и сбъркани дап са визиите на българите за това разбиране ", разясняват източниците.

Засега Хайрула крие гаджето си, евентуално поради позор от възрастта му, или с цел да не го прилапа някоя друга златотърсачка. Тя пусна фотография единствено на ръката му, която държи кафе. Тази до него, несъмнено, е на самата Дениз.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дениз Хайрула Христо Сираков Ергенът дъртак ВИП
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР