Бившата асистентка на Амбър Хърд даде пространно интервю за сайта

...
Бившата асистентка на Амбър Хърд даде пространно интервю за сайта
Коментари Харесай

Амбър Хърд, Джони Деп и признанията на бившата асистентка на модела Кейт Джеймс

Бившата асистентка на Амбър Хърд даде просторно изявление за уеб страницата The Blast, в което упрекна някогашната си работодателка в тормоз. Кейт Джеймс твърди, че в интервала 2012-2015 година Тя е била обектна на прочувствен и устен тормоз от модела.

Джеймс споделя, че с изключение на неприятното отношение и продължителните викове за незначителни проблеми, Хърд е злоупотребявала с опиати и алкохол. Асистентката също по този начин споделя, че в никакъв случай не е била очевидец на принуждение от страна на Джони Деп против модела. " Първото ми усещане от него е какъв брой мирен и учтив е, даже по някакъв метод свенлив. "

По думите на Джеймс Амбър се е трансформирала изцяло, откакто с Деп са почнали да излизат. Обзавела е дома си като безусловно копие на неговия, почнала е да се облича по същия метод като него и даже да купува същите книги.

Съдебната борба сред 33-годишната Хърд и 56-годишния Деп продължава. В скорошни самопризнания актрисата и модел призна, че тя е блъснала артиста по време на спор посред им. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР