Бившата американска порно актриса Лана Роудс (истинско име Амара Мейпъл)

Бившата американска порно актриса Лана Роудс (истинско име Амара Мейпъл) ...

Тя има 13 милиона фенове, но не може да си намери гадже СНИМКИ 18+.

Бившата американска порно актриса Лана Роудс (истинско име Амара Мейпъл) с 13 милиона последователи в Instagram няма причина да се оплаква от популярността и страстта, които мъжете по света изпитват, когато я видят.

Лана обаче е в депресия през последните няколко седмици, поради което започна да ходи на психотерапевт.„От една година не правя секс извън камерите и студиото. От една година не се чувствам влюбена, спонтанна, отпусната. Отначало ми хареса моменталната популярност, но през последните няколко месеца се отвратих и се оттеглих“, оплака се Лана и добави:

„Изпаднала съм в депресия, защото не мога да намеря човек, който да ме устройва. Някой, който ще ме обича. Всички, които съм срещал през последните месеци, са ме виждали изключително през порно призма. Започнах да го презирам. Няма повече ухажвания, разходки, романтични излети. „Те мислят, че съм като във филм - гледат да легнат с мен и да ме зарежат веднага,“ нещастна е Лана..„Не съжалявам, че съм снимала непрекъснато 12 месеца, че имах повече секс от всичките ми приятели заедно, които те ще имат до края на живота си. Сега просто искам да се срещна с някой, който ще ме обича, от сърце, сякаш не съм Лана“, казва бившата порно актриса, чието име все още е начело на един от най-популярните сайтове за възрастни.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg