Бившата американска алпийка Линдзи Вон и секссимвол на зимните спортове

...
Бившата американска алпийка Линдзи Вон и секссимвол на зимните спортове
Коментари Харесай

Линдзи Вон се чувства все по-уверена по бански

Бившата американска алпийка Линдзи Вон и секссимвол на зимните спортове Линдзи Вон показа, че се усеща все по-уверена, когато застава пред камерата единствено по бански костюм.
 Закачките сред Линдзи Вон и Григор Димитров не престават
Звездата в скоростните дисциплини се снима за трети път в паметното издание на " Спортс Илюстрейтид " за бански, което демонстрира трендовете в плажното облекло за идното лято.

Преди това Вон дебютира през 2010 година и повтори упражнението шест години по-късно. Сега направи трета фотосесия и към този момент се усеща същинска ветеранка.

" Невероятно е! Спомням си, че когато ме поканиха първия път бях шокирана, че търсят тъкмо мен. Не бях уверена в себе си и имах проблем със самочувствието.

Сега към този момент съм за трети път на страниците на изданието и хората могат да видят повишената ми убеденост пред камерата и какъв брой надалеч съм стигнала като персона ", разяснява Вон пред " Спортс Илюстрейтид ".

В изданието са оповестени цели 38 нейни фотоси по бански, като на един от фрагментите тя е отишла много надалеч, като е захвърлила горнището.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР