Бивша медицинска сестра, която току-що отпразнува 105-ия си рожден ден,

...
Бивша медицинска сестра, която току-що отпразнува 105-ия си рожден ден,
Коментари Харесай

105-годишна жена казва, че тайната на дългия живот е в яденето на хляб с масло и много торта

Бивша здравна сестра, която преди малко отпразнува 105-ия си рожден ден, споделя, че животът на отбягване на салата и наслаждаване на торта я е поддържал през всичките години.

Дороти Палмър означи огромния си ден в жилищния дом Redstacks в Хъл, Йоркшир и споделя, че животът й евентуално е бил продължен, като се е погрижила да получи доста самун и масло. Но тя не всеки път се абонира за приемане на своите пет дневно и признава, че зеленчуците не са обичаното й нещо.

Възможно е да има още няколко секрети зад нейното дългоденствие. Пенсионерката, която хвърли цигарите, когато беше на 50, в никакъв случай не е напускала Англия и избира домашния уют пред слънчевите почивки. Имаше различен крал на трона, когато Дороти се роди, а Джордж V беше ръководещ монарх.

Дейвид Лойд Джордж беше министър-председател и Версайският контракт, който публично ще постави завършек на Първата международна война, към момента не беше бъде подписан. Дороти е родена и израснала в Гилдфорд, Съри, преди да се реалокира в Уе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР