Бивша говорителка на опозорения бивш конгресмен Джордж Сантос даде пряка

...
Бивша говорителка на опозорения бивш конгресмен Джордж Сантос даде пряка
Коментари Харесай

Бивш служител на Сантос казва, че изненадващото предизвикателство на изключения конгресмен към Лалота „е шега“

Бивша говорителка на опозорения някогашен конгресмен Джордж Сантос даде директна оценка на изненадващата му акция за завръщане в друг окръг.

Найса Уумър, която беше шеф по връзките на Сантос в продължение на шест месеца, преди той да бъде изключен от Конгреса, сподели, че вниманието на звездите и медиите, което Сантос е получавал, до момента в който е на поста, е било напряко в главата му.

Попитан дали има нещо неправилно със Сантос, Уумър сподели на Джейк Тапър от CNN: „ Искам да кажа, да, ненапълно, тъй като звучи като някой, който просто... той мина от конгресмен в звезда. И мисля, че единствено медийното внимание, което беше към него през цялото му време в Конгреса, просто, мисля, че усили егото му. "

„ След като слушах членове като Ник ЛаЛота и Антъни Д'Еспозито, съм съгласна с тях. Искам да кажа, това е смешка “, продължи тя. „ И един от най-големите ми въпроси е, знаете ли, би трябвало ли да се върнем? “

Бившият конгресмен Джордж Сантос, R-N.Y., седи на пода в Камарата преди началото на речта на президента Джо Байдън за положението на Съюза пред взаимната сесия на Конгреса в Капитолия на Съединени американски щати в четвъртък, 7 март 2024 година (Бил Кларк/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

Сантос притегли вниманието в четвъртък вечерта, когато участва на обръщението на президента Байдън за положението на Съюза на взаимна сесия на Конгреса. Докато президентът говореше, Сантос разгласи желанието си да провокира конгресмен Ник ЛаЛота, R-N.Y., в Първия конгресен окръг на Ню Йорк на идващите избори.

„ Ню Йорк не е имал същински реакционер ги съставлявам, откогато напуснах поста случайно, с помощта на RINO, празни костюми като Ник ЛаЛота, " Сантос написа на X. " Той е подготвен да рискува бъдещето на нашето болшинство и бъдещето на тази страна за личната си политическа полза. доста молебствия и диалози с моите другари и семейство, взех доста значимо решение, което ще раздруса нещата. "

Сантос беше определен преди този момент и изключен от 3-ти конгресен окръг на Ню Йорк. Изпадналият в недружелюбност републиканец от Ню Йорк беше изхвърлен от Конгреса, откакто разобличителен отчет на Комитета по нравственос на Камарата на представителите откри, че той злоупотребява със средства за акцията за първокласни продукти и OnlyFans, наред с други неща.

Респ. Ник Лалота, R-N.Y., напуща среща на Републиканската конференция на Камарата на представителите в Капитолия на Съединени американски щати в сряда, 6 март 2024 година Сантос разгласи желанието си да провокира ЛаЛота в първичните избори на републиканците за 1-ви конгресен окръг на Ню Йорк. (Том Уилямс/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

Сантос не е наказан за закононарушение, само че е упрекнат по голям брой точки, свързани с машинация, кражба на идентичност, подправяне на записи, измами с кредитни карти и други такси. Той се призна за почтен.

ЛаЛота сподели, че би приветствал шанса да победи Сантос на първичните избори.

„ За да повиша стандарта в Конгреса и да подведа под отговорност патогенен измамник, който е откраднал избори, управлявах обвиняването за изключване на Джордж Сантос “, разгласява ЛаЛота на X. „ Ако завършването на работата изисква да го успехите в първоначални, смятайте ме. "

Бившият представител на Съединени американски щати Джордж Сантос (R-NY) (L) седи с представителя Matt Gaetz (R-FL) в речта на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за положението на Съюза по време на взаимно съвещание на Конгреса в залата на Камарата на представителите на Капитолия на Съединени американски щати на 7 март 2024 година във Вашингтон, окръг Колумбия ( Win McNamee/Getty Images)

След като Сантос се появи на речта за положението на Съюза, респ. Ritche Torres, D-N.Y., разгласи в петък, че ще вкара законодателство за лишаване на неговите привилегии на етажа.

Правилото „ Изключването публично анулира обезпечено влизане “ или правилото GEORGE ще попречи на някогашни членове на Камарата, които са били бяха изключени от Конгреса, с цел да не запазят привилегиите си, в това число правото да влизат в залата, когато органът заседава.

Woomer сподели на Tapper, че поддържа предлагането на Torres.

„ Мисля, че това е положително предписание “, сподели тя. „ Искам да кажа, дано си напомним също, единствено че мисля, че той е шестият член на Конгреса, който е бил изключен. “

Тимъти Х. Дж. Нероци от Fox News Digital способства за този отчет.

Крис Пандолфо е публицист за Fox News Digital. Изпращайте препоръки на [email protected] и го следвайте в Twitter @ChrisCPandolfo.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР