Бивш учител от щата Уисконсин е осъден на 10 години

...
Бивш учител от щата Уисконсин е осъден на 10 години
Коментари Харесай

„Тя е мила и добра“: Осъдиха 75-годишна учителка за сексуални посегателства над ученик

Бивш преподавател от щата Уисконсин е наказан на 10 години затвор за неведнъж полово посягане над младеж в мазето на частно баптистко учебно заведение.

Първоначално 75-годишната Ан Нелсън-Коч бе наказана на най-много 624 години зад решетките.

Но на 27 октомври съдията от Окръжния съд на окръг Монро Ричард Радклиф произнесе десетгодишната присъда на Нелсън-Кох, заяви окръжният прокурор на окръг Монро Кевин Кронингер.

След излизането си от пандиза тя ще бъде под надзора на Министерството на поправките на Уисконсин в продължение на 15 години.



През април 2022 година управляващите упрекват Нелсън-Коч, че е принудила 14-годишен възпитаник да прави неведнъж секс по време на образователните часове през образователната 2016-2017 година, се показва в известие на полицейското ръководство в Тома.

По време на нападенията Нелсън-Коч работи в баптистката академия на Тома.

През август правосъдно жури я признава за отговорна по 25 обвинявания в полово посягане против дете, подмамване на дете, откриване на гениталии, откриване на интимни елементи и заплашване на жертвата.

Според наказателното обвиняване, получено от Milwaukee Journal-Sentinel, Нелсън-Коч е нападала полово 14-годишно момче неведнъж през образователната 2016-17 година в учебното заведение.

Според Milwaukee Journal-Sentinel нападенията са спрели, когато Нелсън-Коч е напуснал учебното заведение, се споделя в жалбата.

При определянето на присъдата съдията съобщи, че въздействието на Нелсън-Кох върху жертвата и фамилията ѝ е " утежнителен фактор ", съгласно известието на полицейското ръководство на Тома.

Въпреки това той съобщи, че хипотетичният темперамент на Нелсън-Коч е неутрализиращ фактор, като разказа наказания нарушител като " благ ", " безвъзмезден ", " даряващ " и " работлив ", се споделя в известието на полицейското ръководство.

Съдията съобщи, че човек с просветителната и трудовата история на Нелсън-Коч " не е човек, който нормално попада в системата на наказателното правораздаване, изправен пред 600 години затвор ", се споделя в известието на полицейското ръководство.

Помощник-окръжният прокурор Сара Скайлс, която се занимава с обвиняването по случая, изрично не е съгласна с това.

Окръжният прокурор " нападна неналичието на разкайване или разкайване у Нелсън-Коч, наричайки маскарада на добродетелта на Нелсън-Коч " обмислен опит да прикрие хищническите си пристрастености " - се споделя в известието на полицейското ръководство.

" Скайлс съобщи, че вредите, които Нелсън-Коч е нанеслас ужасяващите си дейности, не могат да бъдат възобновени, само че могат да бъдат обезщетени посредством обективна присъда ", се споделя в известието на полицейското ръководство.

Скайлс твърди, че дългата присъда е нужна, с цел да се " подсигурява, че сериозността на половото посягане против дете в учебно заведение и болката, понесена от жертвата, няма да бъдат омаловажени ", се споделя още в известието.

Жертвата се разкрива, с цел да отбрани другите

По време на чуването за изговаряне на присъдата бащата на жертвата съобщи, че синът му е излязъл обществено, с цел да се увери, че Нелсън-Коч не може да нападне други деца.

Той изискал от съдията присъда, която да остави Нелсън-Коч в пандиза до края на живота ѝ.

Впоследствие арбитър Радклиф наложи 10-годишна присъда, последвана от 15 години контрол. След осъждането ѝ за тежко закононарушение Нелсън-Коч е освободена, с цел да изчака произнасянето на присъдата, макар възражението на прокуратурата. Но на 27 октомври някогашната учителка е арестувана след произнасянето на присъдата, с цел да стартира да излежава наказването си.

След произнасянето на присъдата прокурор Скилс похвали младата жертва, като сподели: " Приветствам го за смелостта му. Без неговата храброст Нелсън-Коч към момента щеше да е в обществото. "

Според страницата на Нелсън-Коч във Фейсбук към 14 август 2017 година тя е била " във връзка ".

През 1966 година приключва гимназия " Ню Хемптън " в Ню Хемптън, Айова, а на страницата ѝ написа, че е учила асистенция в медицински кабинет в Purdue Global.

Започва работа в Баптистката академия на Тома на 1 февруари 2016 година, написа на страницата ѝ във Фейсбук.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР