Бивш терорист, наречен Towie джихадист“, предупреждава, че ново поколение младежи

...
Бивш терорист, наречен Towie джихадист“, предупреждава, че ново поколение младежи
Коментари Харесай

Бивш поддръжник на ISIS, наречен „Towie джихадист“, предупреждава за ново поколение млади екстремисти

Бивш терорист, наименуван „ Towie джихадист “, предизвестява, че ново потомство младежи е примамено в екстремизъм като нея.

Тарина Шакил стана първата британка, която беше вкарана в пандиза за присъединение към Ислямска страна през 2016 година Сега дерадикализирана, тя се поправя, като убеждава другите да не вършат същите неточности като нея. 33-годишната Тарина споделя, че войната на Израел в Газа играе в ръцете на мюсюлмански фанатици, които се пробват да приготвят младежи в Обединеното кралство.

„ Това, което се случва в Палестина в този момент, е златна мина за вербовчик “, споделя тя. „ Толкова е елементарно да наемеш и подготвяш хора, когато се организира събитие като това, тъй като хората са разгорещени за протичащото се. Не им харесва това и желаят да оказват помощ, само че не знаят по какъв начин. “ Тарийна, която има хиляди почитатели в обществените медии, към този момент е основала канал в YouTube, с цел да популяризира осведомеността за подстригването. И споделя, че с нея са се свързали други млади дами, които са се обръщали за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР