Бивш служител на затвора направи таен секс по телефона“ със

...
Бивш служител на затвора направи таен секс по телефона“ със
Коментари Харесай

Служителка на затвора „прави секс по телефона със затворник, след като той й даде номера си зад решетките“

Бивш чиновник на пандиза направи „ скришен секс по телефона “ със пандизчия в затвор, откакто лагът й даде телефонния му номер, съдът изслуша.

Рут Шмило, на 26 години, от Понтиприд, Мид Гламорган, е упрекната в започване на „ несъответствуваща връзка “ с неназования пандизчия по времето, когато е служила в пандиза в HMP Parc в Бридженд.

Процес в Кралския съд в Кардиф разкри, че Шмило и пандизчията са имали връзка сред 1 декември 2020 година и 17 април 2021 година Тя е почнала ролята си в пандиза през октомври 2020 година, само че не е издържала изпитателния период интервал и е освободен през април 2021 година Затворникът е изместен в HMP Манчестър през май 2021 година, а диалозите сред него и Шмило са записани от затворническите управляващи. Шмило беше задържана на 20 юли 2021 година и направи редица самопризнания в изявлението си с полицията.

В своето въведение прокурорът Матю Кобе сподели: „ Действието на прокуратурата е, че тя, госпожа Шмило, не е полагате каквито и да било действителни старания, с цел да предотв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР