Бивш служител на НАСА: Животът на Нептун съществува и се

...
Бивш служител на НАСА: Животът на Нептун съществува и се
Коментари Харесай

Бивш служител на НАСА: „Животът на Нептун съществува и се развива.“

Бивш чиновник на НАСА: „ Животът на Нептун съществува и се развива. “ …НАСА знае по какъв начин да пази секрети – всички, от сътрудниците до чистачките, подписват документи за „ неразкриване на информация “. Но някои нарушават това предписание …В изявление за радиото, Норман Бергрън, някогашен чиновник на НАСА, който сега е на 89 години, приказва за извънземните цивилизации в Космоса и по-подробно за далечната планета Нептун.

 1 1 - Бивш чиновник на НАСА: „ Животът на Нептун съществува и се развива. “
Според него, на тази планета ледената завивка е към 2,5-3 километра, а под нея има течна вода, само че с друг химичен състав от този на Земята.Наскоро, галактическият транспортен съд на НАСА за първи път записа гейзери, които извират от недрата на планетата. Доказан факт е, че от време на време на Нептун се случват вулканични изригвания.
Бергрън споделя:„ Представете си такава картина – в близост има лед, само че щом навлезте няколко километра по-дълбоко, се озовавате в течност.Като се има поради, че в центъра на планетата температурата доближава + 7100 градуса, може да се допусна, че в дълбините температурата на водата е задоволително удобна за пораждане на живот. “Бившият чиновник на НАСА твърди, че животът на Нептун съществува и даже се развива. Това са многоклетъчни водни организми, които припомнят на делфините. Цивилизацията на планетата не е софтуерна, по-скоро биологична, само че с други правила на дишане и други химични процеси.Четете още: Уфолог откри трансформираща се извънземна конструкция на МеркурийСпоред него, през 1978 година НАСА е имала цялостен отдел от контактьори, които са общували с представители на други цивилизации. Един от тях е гражданин на Нептун.Представителите на водните местообитания нямат тирада за другарство, а техните екстрасензорни качества са доста по-ниски от човешките.Въпреки това, контактьорите са „ пътували “ до океаните на Нептун и са виждали разнообразни същества. Повечето от тях са изцяло безформени.

 neptune - Бивш чиновник на НАСА: „ Животът на Нептун съществува и се развива. “
Нептунците, които са сходни на делфини, имат избран скелет, перки и доста пипала. Други поданици на океана на планетата са аналог на земните медузи, само че с големи размери и с червеникаво образувание в средата.Контактьорите настояват, че на Нептун има живи същества, изцяло непознати за нашата подредба.Поради обстоятелството, че развиването на Нептун протича по изцяло друг сюжет от този на Земята, природата на планетата остава недокосната, без замърсяване.Норман Бергрън споделя, че НАСА желае да пробие ледената завивка на Нептун и да спусне устройство в океана. Тази интервенция е планувана до 2046 година, само че времето може да бъде поправено и хората да видят Нептунците доста по-рано …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР