Бивш шеф на Пирогов“: Уплашихме се от Апокалипсиса, защото не

...
Бивш шеф на Пирогов“: Уплашихме се от Апокалипсиса, защото не
Коментари Харесай

Бивш шеф на „Пирогов“: „Уплашихме се от Апокалипсиса, защото не можем да си ползваме…“

Бивш началник на „ Пирогов “: „ Уплашихме се от Апокалипсиса, тъй като не можем да си ползваме…телефоните “.

Дългогодишният някогашен началник на „ Пирогов ” доцент Спас Спасков разяснява, че в компютърния срив, който блокира летища и банки по света, има и добра вест. „ Той засегна модерния свят и откакто сътвори проблеми и у нас, значи и България е част от него ”.

„ Апокалипсисът пристигна, тъй като не можем да си употребяваме телефоните ”, пошегува се Спасков. Той разяснява, че това е увещание, че би трябвало да познаваме и старите технологии. Според него обаче не би трябвало да се отхвърляме от модерния свят, а в противен случай, тъй като новите технологии ни дават доста повече независимост. Това разяснява по Нова телевизия.

Бивш началник на „ Пирогов “: „ Уплашихме се от Апокалипсиса, тъй като не можем да си ползваме… “ 20.07.24 20:57 Шаш! И Мариус Куркински стартира да вае мускули (ВИДЕО) 20.07.24 20:33 Иво Инджев атакува Румен Радев: Пожарог(л)асители 20.07.24 20:07 Жак Бо с взривяващо изявление за безизходицата на Зеленски и опитите за ликвидиране на Тръмп и Фицо(ВИДЕО) 20.07.24 19:51 Буря загаси един от най-големите пожари, пращат фургони в с. Воден, Ямболско 20.07.24 19:28

„ Хубаво е да знаем, че нещо може да се обърка ”, разяснява радиоводещата и комедиант Надя Брайт. Според нея път обратно към по-сигурни, само че по-стари технологии има, само че това значи да се откажем от евтините и лесни полети със аероплан или от електронното банкиране.

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР