Бивш президент на Футболната федерация на Венецуела (ФВФ) беше лишен

...
Бивш президент на Футболната федерация на Венецуела (ФВФ) беше лишен
Коментари Харесай

ФИФА хвана в корупция управници във Венецуела

Бивш президент на Футболната федерация на Венецуела (ФВФ) беше лишен от право да работи и упражнява активност в най-популярния спорт за период от пет години и му е наложена санкция от 410 хиляди $, откакто е приет за отговорен по обвиняване в корупция. Новината беше обявена от Световната федерация по футбол (ФИФА).

Лауреано Гонсалес, който ръководеше футбола във Венецуела от 2017-а до 2020-а година, е глобен с изключение на за корист, и за заграбване на пари на федерацията, " в това число и със скица за подправено фактуриране ".

Нарушенията на Гонсалес бяха открити по време на мандата му в назначен от ФИФА управнически панел, наименуван " комитет за нормализиране ", откакто неговите прародители също бяха изгонени от управата поради финансови измами. Санкционирани са и други четирима членове на състава на " нормализиращия управнически панел ".

Карлос Теран, сегашен член на Дисциплинарната комисия на ФИФА, получи наказване от две години отнемане от права и санкция от 10 хиляди швейцарски франка. Санкцията е за потвърждаване и приемане на " непозволени парични преимущества под формата на спомагателни месечни заплащания ", отвън контракта.

Бернардо Анор Гийамон, Луис Едуардо Фернандес и Жилберто Веласко Рамирес бяха приети за отговорни във взимане на нерегламентирани месечни заплащания и спор на ползи, наред с други обвинявания. Въпросните трима получават едногодишно наказване с три години изпитателен период и санкции също в размер на 10 хиляди от швейцарската валута.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР