Бивш председател на пощенската служба на Обединеното кралство каза, че

...
Бивш председател на пощенската служба на Обединеното кралство каза, че
Коментари Харесай

Бившият председател на пощенската служба „не е направил нищо“, за да провери наказателното преследване на персонала

Бивш ръководител на пощенската работа на Обединеното кралство сподели, че „ не е направил нищо “, с цел да ревизира дали чиновниците на организацията са вярно преследвани.

Сър Майкъл Ходжкинсън сподели пред Post Office Horizon IT Inquiry, че „ доста, доста съжалява за нещастието “, породено на подпощенските началници по време на абсурда с Horizon, само че твърди, че се е опитал „ да се увери, че бизнесът е ръководен както и аз можех “.

Сър Майкъл, който беше ръководител на Пощенската работа сред 2003 и 2007 година, сподели, че се е опитал да „ се увери, че хората подхващат дейности “, когато бъдат повдигнати проблеми, само че предложи „ безусловно опрощение “, тъй като не откри, че има проблеми със системата Horizon.

 

След като сър Майкъл сподели, че не е осведомен по време на въвеждането си, че Пощенската работа е преследвала личния си личен състав, Сам Щайн KC, който съставлява редица подпощенски началници, попита: „ И по този начин, по кое време научихте за процеса на наказателно пресле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР