Бивш пилот бе осъден на доживотен затвор за убийството на

...
Бивш пилот бе осъден на доживотен затвор за убийството на
Коментари Харесай

Потресаващи истории от дневника на бивш пилот, удушил 20-годишно момиче: Обичам да убивам!

Бивш водач бе наказан на пожизнен затвор за убийството на негова колежка в базата на военновъздушните сили на Небраска. 21-годишният Тимъти М. Уили, който ще изтърпи присъдата си във федерален затвор, предходната седмица призна, че е удушил 20-годишната Риханда Дилард, чието тяло е открито в общежитието, оповестява People.

По време на процеса Тимъти се извинява за това, което е направил, само че в дневника му, открит от следователите, младежът написа: " Аз обичам да умъртвявам. " Това е толкоз просто. Той разказва " апетита, жаждата и глада ", които е имал по отношение на убийствата. Някои фрагменти от неговия дневник са демонстрирани по време на чуването.

 Фото © Facebook/Rhianda Dillard

Тимъти и Риханда се срещнали на баскетболен мач, където разменили своите телефони. Нападателят обърнал внимание на това, че момичето има малко другари в града и затова никой няма да се тревожи за загубата й.

 Фото © Facebook/Tim Wilsey

В нощта на убийството, когато двамата гледали телевизия в стаята, Тимъти си обляък тениска с Жокера. " Мислех, че би било занимателно да се облечеш с тениска на сериен палач, социопат, когато извършиш ликвидиране ", написа той в дневника си. След края на закононарушението Тимъти отпътува за 13 дни.

 Фото © Facebook/Rhianda Dillard
В същото време той призна в дневника си, че не изпитва злост към убитата и " единственото, което тя е направила, е да се опитам да му бъде другарка ". Тимъти също възнамерявал да отиде в Ню Йорк и да си откри работа като професионален палач, тъй като " никой в никакъв случай няма да бъде прочут с убийството на единствено един човек ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР