Бивш първи заместник-началник на Националната полиция на Украйна генерал Вячеслав

...
Бивш първи заместник-началник на Националната полиция на Украйна генерал Вячеслав
Коментари Харесай

За да спаси децата от Мариупол, украински генерал предложи на руснаците да им се предаде и да бъде заложник

Бивш първи заместник-началник на Националната полиция на Украйна военачалник Вячеслав Аброскин предложи себе си като пленник на съветските нашественици в подмяна на евакуацията на деца от Мариупол. За това той написа на страницата си във Facebook. " Днес в изцяло опустошения град са останали доста деца, които, в случай че не бъдат избавени в този момент, ще умрат в идващите дни, времето изтича. Призовавам съветските окупатори – дайте късмет на децата от Мариупол, предлагам себе си вместо тях, написа Аброскин.

" Моля ви да ме пуснете в Мариупол, с цел да събера децата и да провеждам извеждането им. Трябват ми три дни в града. На последния надзорен пункт при отпътуването с децата, ще се предам ", написа той. Аброскин напомни, че през 2014-2018 година провежда противопоставяне на нашествениците в Донецка област.

" Включен съм във вашите описи със наказания. В листата ви за търсене съм. Организирахте атентат против мен, с цел да ме елиминирате. Десетки ваши бяха убити, а хиляди ваши съучастници бяха арестувани с мое присъединяване. Точно аз съм генералът, който може би е непосредствен до известния полк " Азов ". Това е моя персонална самодейност. Животът ми принадлежи единствено на мен и го предлагам в подмяна на живота на децата, които към момента остават в Мариупол ", добави той.

Източник: OFFNews
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР