Бивш офицер – подполковник, преподавател в Националния военен университет, стана

...
Бивш офицер – подполковник, преподавател в Националния военен университет, стана
Коментари Харесай

Военен се отказа от армията и стана маникюрист

Бивш офицер – подполковник, учител в Националния боен университет, стана един от първите у нас мъже маникюристи. Повече от 20 години Николай Киров се грижи великотърновки да имат красиви нокти, като поради тази своя пристрастеност е захвърлил вероятностите, които е имал в армията, предава.

„ На 63 години съм и се занимавам с ноктопластика от 1999 година ”, споделя Киров.

Той е добре прочут измежду дамите на Велико Търново. Работи като маникюрист в салона за хубост на брачната половинка си, която преди две десетилетия го предизвика. „ Жена ми, която е козметичка от 1990 година, ми загатна един път, че клиентките я питали дали няма кой да им прави маникюр, до момента в който стоят с маски за лице или имат друга козметична процедура ”.

Така преподавателят във Военното учебно заведение захвърля 20 години стаж, 3 години преди пенсия, и стартира да прави маникюри. „ Бях с чин подполковник. Бившите ми сътрудници ме гледаха малко необичайно, сякаш нещо не съм напълно в ред, с цел да се откажа и да стартира с ноктопластиката. Може би най-големият риск беше първоначално, когато се уволних и не бях отишъл даже на курс за ноктопластика ", спомня си Николай.

Той бързо става известен измежду великотърновки. Негови клиенти са и известни персони. Разчупвайки стандарти и предубеждения, 63-годишният някогашен боен вижда в себе си и различен гений, който открива до момента в който работи ноктите на клиентите си.

„ На всички им се доспива. Лично аз стигнах до извода, че мога да замайвам хората. Така, че един ден мога да заменя ноктопластиката с приспиване на хора, които мъчно заспиват ”, майтапи се той.

Повече гледайте във видеото. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР