Бивш лидер на гангстерска банда, обвинен в убийство в рамките

...
Бивш лидер на гангстерска банда, обвинен в убийство в рамките
Коментари Харесай

Обвиняемият за убийството на Тупак Шакур иска да бъде освободен

Бивш водач на гангстерска тайфа, упрекнат в ликвидиране в границите на следствието на гибелта на хип-хоп легендата Тупак Шакур през 1996 година, изиска да бъде пуснат под гаранция, съобщи Асошиейтед прес.

Дуейн Дейвис, прочут като Кийфи Ди, иронизира проблема против него като артикул на спекулации и показания втора употреба.

За 2 януари е планувано чуване по настояването на Дейвис, който е декларирал предпочитание да бъде освободен под гаранция, само че тя да не надвишава 100 000 $.

Служебните му юристи споделят, че здравословното положение на 60-годишния им клиент се е влошило в пандиза и той не получава нужната здравна грижа след заболяване от рак на дебелото черво, което съгласно тях е в ремисия.

" Хранителният му режим и неналичието на физически извършения в пандиза, поради възрастта и здравната му история, оказват отрицателно въздействие върху неговото здраве ", се споделя в молбата на Дейвис за освобождение под гаранция.

Той беше задържан на 29 септември пред дома си в региона на Лас Вегас.

Адвокатите му споделят, че клиентът им е женен, има четири деца, живее в дома си в Хендерсън от 10 години, не съставлява заплаха за обществото и няма да избяга, с цел да избегне правосъдно гонене. Те означават, че Дейвис не е напускал града през повече от два месеца сред полицейската акция и повдигането на обвиняването. Съдебният развой против него е плануван за юни.

Прокурорите от дълго време имаха съмнения, че Кийф Ди е обвързван с убийството, само че не разполагат с задоволително доказателства, с цел да му бъде повдигнато обвиняване. През септември 1996 година Тупак Шакур умря на 25 години, откакто по него беше стреляно от автомобил в Лас Вегас. Казусът стартира да се разплита, когато Дейвис, последният оживял от кадилака, от който е осъществена съдбовната пукотевица, разгласява автобиография и описа за убийството по малкия екран.

През ноември той се яви пред съд в Лас Вегас и пледира " почтен " по обвиняването в ликвидиране.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР