Бивш фотомодел от Полша обвини холивудския продуцент Харви Уайнстийн се

...
Бивш фотомодел от Полша обвини холивудския продуцент Харви Уайнстийн се
Коментари Харесай

16-годишна обвини Уайнстийн в сексуално насилие

Бивш фотомодел от Полша упрекна холивудския продуцент Харви Уайнстийн се е опитал принудително да я склони към интимна непосредственост, когато е била малолетна, предадоха международните организации.

Жената, чието име не се оповестява, се е обърнала към съда в нюйоркския регион Манхатън. Тя твърди, че се е срещнала с Уайнстийн на празненство в Ню Йорк през 2002 година, когато била 16-годишна.

Продуцентът предложил на момичето, което желало да стане актриса, да се срещнат след няколко дни на работен обяд. Но вместо това я отвел в нюйоркската си квартира.

Там Уайнстийн пристъпил към нападателни и сплашващи опити да я склони към нежелана непосредственост, с цел да може да получи кариера на актриса.

Жената се съпротивлявала и му отказала, което вбесило продуцента, само че той въпреки всичко я оставил да си замине, се споделя в правосъдните документи.

След това Уайнстийн в продължение на 10 години се опитвал да реализира непосредственост с нея и даже ѝ дал да се снима в епизодична роля в един от неговите планове. Но продуцентът на съумял да реализира своето.

Адвокатът на Уайнстийн Бен Брафман дефинира обвиняванията като изфабрикувани и несъответстващи на действителността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР