Бивш фитнес модел разказва шокиращата заплаха, която желанието за перфектно

...
Бивш фитнес модел разказва шокиращата заплаха, която желанието за перфектно
Коментари Харесай

Фитнес модел проговори за тъмната страна на идеалното тяло

Бивш фитнес модел споделя шокиращата опасност, която желанието за съвършено тяло носи. На надпревари за съвършеното фитнес тяло ние виждаме единствено хубостта, само че изваяните мускули имат и тъмна страна.

Един от аспектите е питателните разстройства, споделя 25-годишната Маделин Муун от Колорадо.

Следване
 body+soul @bodyandsoul_au

Former fitness model @MindBodyMusings Madelyn Moon reveals what it takes to get a ‘perfect body’ http://ow.ly/Rur6307NTOy


Twitter Ads info and privacy

Това може да включва интензивни интервали на податливост към преяждане или обсесивно преброяване на калориите. Чувството за самокритика постоянно се основава единствено на формата на тялото или тежестта.

Докато се състезава, Муун има единствено 6,5% подкожна лой.

" Прекарвах цялото си време, искайки " съвършеното тяло ".

Ставах рано всяка заран, с цел да упражнявам два пъти дневно ", споделя тя.

Яла е единствено пиле, белтък от яйцето, овесено брашно, фъстъчено масло, броколи и притеин на прахуляк в продължение на пет месеца. Изолирала се е изцяло от приятелите и фамилията си.

Сега тя е надраснала този интервал, чете мотивационни лекции, само че споделя, че от всички нездравословни привички, е придобила орторексия - манията да се яде здравословно. По думите й това е най-опасното.

Тя не е първата, който приказва за изтощителното гонене на " съвършеното тяло " във фитнес промишлеността.

Австралийската шампионка по бодибилдинг Саша Хебър споделя, че е упражнявала по четири часа дневно в продължение на 20 седмици преди съревнование. Тя приказва за интензивна строга диета, ограничавания на въглехидратите и за потребление на билкови диуретици.

През януари 2016 година бяха оповестени резултатите от тримесечното следствие на тъмната страна на женския културизъм. Установено е, че все по-голям брой дами са употребявали някакви медикаменти, включващи стероиди, пептидни хормони и блокери на естроген.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР