Бивш актьор във филмите за възрастни сега работи като проповедник,

...
Бивш актьор във филмите за възрастни сега работи като проповедник,
Коментари Харесай

Порноактьор заряза индустрията и стана свещеник

Бивш артист във филмите за възрастни в този момент работи като просветител, откакто приключи сполучливата си кариера. Джошуа Брум, който снима повече от 1000 порно кино лентата под псевдонима Роко Рийд, напусна промишлеността през 2012 година, потвърждавайки, че са му предизвикали „ голямо количество прочувствена контузия “.

„ Буквално изгубих визия кой съм “, сподели Брум пред Пост във вторник. „ Всичко беше неистина и небивалица... Исках да посегна на живота си и нямах смелостта да го направя”.



Брум, който в този момент е на 39 година, попада в порно промишлеността, откакто се реалокира в Холивуд при започване на 20-те си години с вярата да стане артист. Уви, не се сбъдва фантазията му да се снима в съществени продукции и взема решение да направи кариера в порното.

Скоро по-късно 23-годишният тогава Брум стартира да снима десетки подиуми на месец и бързо се трансформира в една от най-популярните мъжки звезди в промишлеността - само че задовление не последвало.

„ Повярвах на лъжата, че в случай че направя пари, ще бъда благополучен “, споделя Брум. „ Направих повече от 1 милион $. Пътувах на всички места, където желаех да отида. Но откакто имах всичко, животът ми просто се разпадна, тъй като това ускори скръбта и празнотата, които постоянно усещах вътре. Бях изцяло опустошен ", споделя мачото, в чиито ръце са били някои от най-разкрепостените дами в порното.



В момента Брум е женен с три деца и е свещеник в баптистката черква „ Блага вест” в Сидър Рапидс, Айова, а също по този начин преподава и проповядва в цялата страна. Той е взел помилван за греховете си и се кълне, че няма да ги повтори в никакъв случай.

Превод от " Ню Йорк пост "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР