Биткойн, водещата криптовалута, наскоро счупи всякакви рекорди, като скочи над

...
Биткойн, водещата криптовалута, наскоро счупи всякакви рекорди, като скочи над
Коментари Харесай

Биткойн китовете агресивно дърпат печалби – какво следва?

Биткойн, водещата криптовалута, неотдавна счупи всевъзможни върхове, като скочи над $72,000, отбелязвайки невиждан връх.

Въпреки това, на фона на този метеоритен напредък, има забележима наклонност на широкомащабно изтегляне на облаги измежду Биткойн китовете. Анализаторите допускат, че това може да алармира за идна промяна в цената на Биткойн .

Според крипто анализаторът Али Мартинез, има спад в броя на адресите на Биткойн китове, които държат над 1,000 BTC. Тази наклонност, подкрепена от данни от Glassnode, демонстрира понижение с 4.83% единствено през последните две седмици.

Въздействието на тези ходове на китовете е осезаемо, като дългите позиции в Биткойн на стойност почти $29,40 милиона са премахнати в границите на 24 часа. Въпреки че тази цифра може да наподобява умерена, нейните последствия са обилни, изключително поради настоящия пик в цената на Биткойн.

Майкъл ван де Поуп, различен специалист в промишлеността, възхвали неотдавнашното повишаване на цените на Биткойн, само че акцентира смяна в капиталовата си тактика към различни криптовалути. Той чака евентуална промяна от 20% до 30% в цената на Биткойн, като акцентира смисъла на диверсификацията за намаляване на рисковете.

Биткойн доближи исторически връх от $72,850, преди да изпита лек спад $71,900 все още на писане на публикацията.

Това придвижване надолу в цената на Биткойн може да се отдаде на увеличената волатилност, породена от обилни ликвидации и понижени притежания измежду китовете. Освен това 24-часовият размер на търговия с Биткойн понижа с близо 4% до $52 милиарда, с пазарна капитализация от $1.41 трилиона.

Освен това размерът на търговия с Биткойн варианти се срина с съвсем 40% до $626 милиона заради приключване на вариантите, засилвайки неустойчивостта на пазара. Обратно, откритят интерес към BTC се усили с 1.35% до над $36 милиарда, сигнализирайки за позитивно въодушевление на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР