Биткойн надхвърли границата от $30,000 за първи път от 10

...
Биткойн надхвърли границата от $30,000 за първи път от 10
Коментари Харесай

Биткойн: Скок от 80% през 2023 г. досега – Какво да очакваме?

Биткойн надвиши границата от $30,000 за първи път от 10 месеца насам, излизайки от стеснен триседмичен диапазон.

През тази година цената на актива се е повишила с над 80%, нараствайки от почти $16,500 на 1 януари до $30,100 все още на писане на публикацията.

Четвъртото най-хубаво тримесечие на Биткойн в историята беше Q1 на тази година, както заяви NYDIG, компания за финансови услуги, профилирана в региона на криптовалутите .

Макар че позитивното първо тримесечие в исторически проект е добър знак за Биткойн, то предходните резултати обаче не подсигуряват бъдещи резултати.

NYDIG акцентира, че Биткойн в никакъв случай не е имал негативна година след позитивно първо тримесечие. Някои от най-успешните първи тримесечия, като да вземем за пример през 2011 година и 2013 година, са довели до забележителна възвръщаемост през цялата година.


 


Въпреки че тази година Биткойн надмина главните показатели при акциите и суровините, NYDIG предизвести, че е малко евентуално да се повторят изключителни облаги като тези, следени през 2011 година и 2013 година

Джеймс Лавиш, ръководещ сътрудник на Bitcoin Opportunity Fund счита, че неотдавнашният растеж на Биткойн е обвързван с макроикономическите събития в Съединени американски щати, изключително със спекулациите на трейдърите във връзка с данните за показателя на потребителските цени от тази седмица.

Според Glassnode процентът на притежателите на Биткойн с неосъществена облага е достигнал най-високата си точка от съвсем една година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР