Битката за световната титла в тежка категория по бокс на

...
Битката за световната титла в тежка категория по бокс на
Коментари Харесай

Битката Антъни Джошуа - Кубрат Пулев - не по-рано от юли

Битката за международната купа в тежка категория по бокс на IBF сред първенеца Антъни Джошуа и кандидат №1 Кубрат Пулев може да се организира най-рано през месец юли.
Боксовата церемония, която трябваше да се организира на 20 юни на стадиона на Тотнъм бе отсрочена, първо за 25 юли, а по-късно и за неопределен срок поради пандемията от ковид.
View this post on Instagram
I’M READY FOR BATTLЕ Въпреки най-трудната битка на човечеството досега и подценяването на следствията за света от ковид, ние ще бъдем принудени да се научим да живеем по нов, не толкоз прелестен метод, от който милиони души по света ще бъдат меко казано нещастни. Въпреки компликациите, ние би трябвало да открием нови благоприятни условия да се усмихваме, да преобразуваме по този начин живота си, че на инат на всичко неприятно, да останем щастливи и да имаме вяра в по-доброто бъдеще и че всичко това, в последна сметка, е за положително! Именно за това, макар моя действителен взор над обстановката, аз мощно имам вяра, че може да се реализира мач за международна купа на новата дата 25-ти юли. Да потвърдим, че ние, хората, сме бързо приспособими, супер гъвкави, с неограничени благоприятни условия и сме по-силни от един вирус! Аз персонално ще бъда извънредно прелестно сюрпризиран, в случай че мача се реализира на тази дата! Това ще ми потвърди, че можем да бъдем единни и да живеем и работим в синхрон и че може би не сме толкоз обратно с мисленето! #boxing #london #winner #fights #faith #sports #world #fit #sofia #bulgariaofficial #bugaria #power #energy #antonyjoshua #world #pulevjoshua

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on Mar 31, 2020 at 6:11am PDT
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн е убеден, че боксовите дуели ще се възобновят в Англия, само че това няма по какъв начин да стане преди месец юли.
 Дилиън Уайт: Кубрат Пулев е полов див звяр (видео)
“Имаме реформаторски проект за завръщане на боксовите борби през юли. Сега чакаме позволение, с цел да рестартираме нашата машина. Това е тежък миг за всички типове спорт, само че ние сме подготвени със всички средства, с цел да продължимм напред, когато дойдат подобаващите за това времена”, съобщи Еди Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР